Kurser

Anmälan krävs till samtliga kurser och temakvällar !
 ceciliarosenmane@gmail.com 
eller sms  073- 318 18 61
 


OBS!! Endast ett fåtal kvällar / dagar  kommer att anordnas på våren / sommaren då min kropp nu är i vila och själen vill mestadels arbeta med kreativt arbete i stillhet 

MAGISK TRANSFORMATIONSKVÄLL MED CEREMONIER OCH HEALING ! 9 maj kl. 18.00 -21.00
Pris : 350:- inkl. fika 

Välkommen på en magisk kväll med djupgående ceremonier och healing tillsammans med Marcos Bearcub och mig Cecilia Rosenmåne

Tillsammans skapar vi magi på en mycket speciell nivå ....Vi har i tidigare liv arbetat tillsammans och nu så också i detta livet så varmt välkommen att dela denna speciella kväll med oss ....mer info kommer att skrivas här om mer info " kommer " om hur kvällen skall utformas annars litar vi helt och fullt på att kvällen kommer att formas utifrån allas behov och själens längtan .

Säkert är dock att kvällen kommer bli mycket djupgående allt för att du skall kunna släppa sådant du inte längre behöver och stänga "dörrar" för att du skall kunna öppna upp för nytt ....Ceremonier utomhus vid elden och vattnet och stillsam vila inomhus är det som känns nu men detta kan ändras i sista stund .... Allt blir precis som det ska !

Det är en mycket fin tid att göra djupgående övningar och ceremonier i tider som är då mycket förändras inom och utom oss själva !
Vår och försommar är också en fantastisk tid för att tillåta dig att låta gammalt falla så du kan blomma fullt ut <3

Begränsat antal platser !
Anmälan till ceciliarosenmane@gmail.com , anmälningsavgiften betalas i förväg via swich 123 557 3498 eller kontant på plats .

RETREATDAG I STILLHET MED DIG SJÄLV 
Tors 10 maj kl. 10.00 -17.00 ( kristihimmelsfärdsdag )
Pris : 950:- inkl. lunch och fika .

Jag bjuder in dig till en Stilla Dag i närvaro med Dig själv  .
Våren har precis startat och knopparna brister i sin egen skönhet ....allt börjar blomstra i det lilla och i det stora .


Hur har Du det med dina knoppar och Din blomstring ...ger du Dig själv den näring du behöver för att blomstra fullt ut som den vackra blomma du är ? 
Denna dag får du möjlighet att låta Dig öppna dina knoppar för Din egen blomstring ..... Du får ta del av Healing och Magi på en kärlekfull nivå .... trumman kommer att ljuda och ljuset flöda allt  för att du skall kunna ge dig själv den näring du behöver och väcka din livsglädje för Din blomstring . 
Jag arbetar tillsammans med Mitt Högre Jag och Källan och jag vet i mitt hjärta att detta kommer bli en underbar dag annars hade den inte blivit till då allt jag gör i mitt "arbete" nu sker utifrån Mitt hjärta och Källan till allt som är ...... 
Så fråga Dina knoppar om det är dags att slå ut i Din egen skönhet ? 
Då är detta ett fint tillfälle att låta dig blomma ....

Bindande anmälan senast 3 maj till ceciliarosenmane@gmail.com eller 073-318 18 61  anmälningsavgift 300:- till Swich 123 557 3498 eller bankgiro garanterar din plats . Begränsat antal platser . 

TRUMKVÄLL I NYMÅNE med Ljudets magi och Ljusets healing .
15 maj. kl. 18.30 -21.00 
Pris: 250:- inkl. fika 

Jag bjuder in Dig till en kväll i Nymånens Magi ! 
Precis denna dag så är månen i nymåne fas och energin står för pånyttfödelse , så vad vill du bjuda in i ditt Liv ? Vad vill du "föda" fram i denna försommartid ? Vad vill du i ditt liv just nu ...vad längtar Ditt hjärta efter ? 


Denna kväll får du möjlighet att i vilan till Ljudets vibration "föda" fram den nya som Du önskar tillföra eller utveckla i ditt Varande just nu . 
Kärleksfull healing och Kraftfull energi kommer att råda hela kvällen .....

Jag har varit i ytterligare vila en stund i mitt liv och denna vila har fört mig ännu djupare in i min själv och det är i Vilan det händer ...det är i Vilan själen växer ....och jag kan nu förstå att en ännu renare och klarare kanal har skapats för mitt "ljusarbete" ... Så varmt Välkommen att ta del av denna "rena" energi och vibration under denna Trumkväll . 
Bindande anmälan till ceciliarosenmane@gmail.com eller sms 073-318 18 61 
Du betalar via Swich 123 557 3498 eller kontant på plats . 
 

STORSEANS med PEHR TROLLSVEDEN Känd från TV 
14 juni kl. 18.30 -21.00 
Pris: 250:- inkl. fika 
Pehr kommer också att privatsittningar 14 och 15 juni .
Pris 650:- / 30 min .

Nu kommer han äntligen till oss igen den kända profilen från TV 
Pehr Trollsveden ett mycket omtyckt medium och en speceill person som utstrålar glädje och kärlek.... hand seanser är mycker speciella och en fantastisk upplevelse även om du inte får personligt budskap  vilket många ändå får då han arbetar mycket fort och konstruktivt ! 
Pehr kommer också att ha privatsittnigar på torsdagen för seansen och dagen efter . 
Så vill du boka dig för Seansen eller privatsittning hör av snarast då platserna brukar gå åt fort .
Privatsittning : Spådom 1 år , Andevärlden , Tidigare Liv eller djurkommunikation ( ta med foto på djuret ) 
mejl. ceciliarosenmane@gmail.com eller sms 073-318 18 61 
Bindande anmälan ! Kontant betalning gäller ! 
Föst till kvarn......
Varmt välkommen <3 

ROSENMÅNES
HEALING OCH MAGIKURSER " Retreats"

Dessa kurser kommer att komma hösten 2018 !
 

Nu har det spirat länge i min själ om hur mina "kurser" med Rosenmånes kortlek skall utformas och idag ramlade den sista polletten ner <3 .... Jag väntar alltid in det som skall komma även om jag ibland försöker skynda på med det går liksom inte :)

Det som nu har fallit på plats är följande :
Retreat liknande kurser kommer att genomföras då fokus kommer att ligga på att DU skall hitta dig själv och dina egna verktyg som kommer från ditt eget inre och din egen Visdoms Källa <3 samt att din kanal mot ditt Högre Jag och Universum och Moder jord kommer att renas och aktiveras i ditt eget flöde av Ljus . 

Inriktningen kommer att vara både healing och medialt allt för att du skall kunna "arbeta" i ett bredare spektrum , vilket nu är möjligt i dessa tider som är så vi har så otrolig hjälp från Våra Högre Jag men också från alla våra hjälpare samt energin som omsluter oss från Den Högsta Källan . 
Allt är redan planerat i energin med dessa "kurser" det är bara upp till mig att bjuda in dig som känner dig manad att gå just Rosenmånes Healing och Magikurser <3 

Kortleken kommer att vara ett hjälpmedel på kurserna men inget måste att använda sig av :) 
Så nu är det bara upp till mig att börja planera ...<3

Det som också vart klart idag är att det kommer att bli fyra olika "kurser" till att börja med och dessa är :

ROSENMÅNES HEALING & MAGIKURS
1. Grundkurs 
2. Fortsättningskurs ( passar dig som gått grund eller som har lite erfarenhet av helande arbete ) 
3. Kurs med inriktning på ljudets vibration 
4 Kurs med färg och andligt måleri som healing
Det kommer mer information om vad varje delkurs kommer att innehålla då allt ännu inte är färdigt inombords ... Alla kurser kommer att vara fristående och du kommer själv att kunna känna vad du känner dig lockad av ...

Det som är klart är att datum är satt för den första Grundkursen och det blir 11- 13 maj .

Jag kommer också att bjuda in till en informationskväll inom kort där jag kommer att berätta mer om dessa kurser .
Är du intresserad så kan du redan nu höra av dig till mig <3 det kommer att vara små kurser för att alla ska få den plats som behövs för att arbeta praktiskt samt att jag vill ha hög kvalite´på det jag lär ut ( eller egentligen så är jag ju bara en kanal för det som skall sägas och göras :) )

Jag bara vet i hela mitt väsen att dessa kurs retreats kommer att bli fantastiska ...hela Jag bara väntar med spänning på att få sätta igång men som sagt jag väntar in allt som skall komma innan jag kan börja .....:) 
Med Kärlek Cecilia 

                                                                 Trumworkshop....

Välkommen på en spännande kväll då du både får ta del mitt spelande och spela själv på trumma ! 
Nytt datum kommer kl. 18.00 -21.00 
Pris 300:- inkl. Fika 


Kvällen börjar med en guidad trumresa då också får healing , Trumresan blir direktkanaliserad ! 
Därefter kommer vi tillsammans spela på trumma , jag kommer att via och komma goda råd och därefter spelar vi tillsammans i cirkel , detta brukar vara så roligt och inget svårt ...det är enklare än man tror att spela på trumma men ibland kan man behöva lite råd och tips. 

Jag spelar inutuitivt och då liksom spelar mina händer av sig själv ... jag kommer också att beskriva mer om detta ! 
Har du egen trumma tar du med den annars finns trummor att låna ! 
p.s Skulle du vilja köpa en egen trumma kommer jag att ha ett extra bra pris på trummor denna kväll :) ♥ 

Bidnande anmälan till ceciliarosenstjerna@gmail.com eller sms till
073-318 18 61 dit du också kan swicha din avgift , går också att betala kontant på plats !

                                                        KANALISERAT MÅLERI "WORK SHOP "
Nytt datum till hösten 10.00 - 17.00 Pris: 1 400:-
då ingår  fika och allt material , färger , penslar, glittelim,  två målardukar ( tavlor )  m.m , du får ta med dig ditt material hem så du kan fortsätta hemma ! Det finns också dukar att köpa till ett bra pris !


Välkommen till en dag då du får prova kanaliserat måleri ..vi målar från vår innersta kärna med hjälp av vårt Högre Jag samt guider , änglar och kärleksfulla energier !
Vi varvar meditation / healing , trumresor med måleriet ..allt för att du ska få kontakt med ditt inre och därefter låta måleriet flöda fritt ...detta måleri hjälper också till att läka också dina "inre sår" och skapar ett flöde i din energi ....vi målar inte för att göra vackra bilder utan för att låta vår kreativitet och ljus flöda och hamna på målar duken ! Det är fantastiskt ...jag lovar ...och Alla kan måla då måleriet sker helt utan krav och på ditt eget sätt ..ditt inre guidar dig rätt ! Du får materialet med dig hem så du kan fortsätta måla i därhemma ! ( färger och penslar )
Varmt välkommen till en dag som sätter fart på din kreativa och andliga sida ! Jag lovar att du har minst två färdiga tavlor med dig hem ...
Begränsat antal platser ..först till kvarn..
Anmäl dig via mejl ceciliarosenstjerna@gmail.com 
Anmälningsavgift 300:-  återfås ej vid avhopp 
Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

                                                                               GUDINNEDAG
Gudinnedag med djupgående övningar i stillhet ! Nytt datum kommer kl. 10.00 -17.00 

Pris : Endast 888:- inkl. lunch och fika <3 


Jag bjuder då in dig till en underbar dag då du får vara med Dig själv i gemenskap med andra kvinnor ...Jag Välkomnar Dig Att Vila i Gudinnans famn i naturens skönhet och bara vara i allt som är ....att tillåta dig att fullt ut vara den fantastiska kvinna som är Du <3 

Vi samlas i cirkel och Dagen kommer att bestå av olika övningar i lungt tempo då du kan landa i djupet av dig själv.... Healing Trumresor Ceremonier ....men även tid för vila och kontemplation .
I varandet har du chans att möta Dig själv och Ditt Högre Jag och den Gudinna som är DU . 

Vi kommer att vara både ute och inne ...
Så Välkommen med din anmälan till ceciliarosenmane@gmail.com eller sms 073-318 18 61 , dir du också kan swicha betalningen .
Anmälningsavgift 300:- , begränsat antal platser ! 
Sista anmälningsdag 19 nov.
OBS! Endast för kvinnor .

Minst 5 deltagare krävs för att dagen skall bli av ! 
Hoppas Vi ses <3 med Kärlek Cecilia

KURS I INTUITIVT KANALISERAT MÅLERI OCH MEDITATION
( Måla din egen personliga själstavla )
Pris : 3 400:-

Nytt datum kommer
 
 

 Varmt välkommen till underbar och annorlunda målarkurs i en fantastisk miljö nära Dalälven ! Du bor på vår kursgård och måleriet varvas med meditationer ..vandringar längs Älven ...Musik ...Änglakontakt m.m Allt material så som dukar , färg , penslar m.m och Vegetarisk hemlagad mat , fika och  övernattning ingår i priset ! Vi kommer att arbeta på kvällar också så det är mycket bra att sova kvar ( vill du av någon anledning inte sova kvar så drar jag bort 500:- på priset )

 

 Ledare: Cecilia , konstnär , healer och Ljusarbetare

 

 Cecilia arbetar intuitivt både när hon målar och när hon leder kurser så även denna gång och detta brukar alltid bli bra men det är tänkt att kursen allafall ska innehålla följande


 Kanaliserat måleri med hjälp av dina guider
Fritt måleri
Guidat måleri
Kanaliserad meditation
Musikmeditation
Änglakontakt
Samtal och mycket annat skoj...

 Vi träffas på fredag kl. 18:00 för gemensamt fika med matig macka / sallad ! Sedan blir det  meditation och samtal  för att varva ner och komma i balans till målningen som vi börjar med på lördag morgon efter frukost ..sen varvar vi måleri och meditation ..tills kursen slutar kl. 16:00 på söndag ( ca. tider )

 

 Begränsat antal platser , Jag tar emot endast 6-8 personer då alla ska få plats och tid för sitt måleri !
anmälningsavgift 300:- sätts in på bankgiro 227-7390  återfås ej vid avhopp ! 

                             HEALINGSEANS 
Välkommen på en Healingseans där jag också kommer att använda min nya kortlek för budskap .
Nytt datum kommer kl. 18.00 -21.00 
Pris . 300:- 


Välkommen på en spännande kväll då du får både kraftfull healing och direktkanaliserade budskap från de Högre dimensionerna !
Jag kommer också att använda mig av min nya kortlek Rosenmånes healing och magikort för budskap och energi .

Vi samlas i cirkel och du kommer första att få ta del av kraftfull healing och sedan kopplas du upp mot ditt Högre Jag och du kommer att få ta del av direktkanaliserade budskap både till gruppen och förmodligen en del enskilda....

Nytt denna gång är att jag kommer att gå i lätt trans och därefter får deltagrna ställa frågor och det kommer direktkanaliserade svar från "Mitt Högre Jag" och det är också många Änglar , mästare och andra ljusväsen som är redo att ge budskap 
OBS ! budskapen är för ditt Högsta goda här och nu och att det inte kommer borgånga anhöriga utan energier från Andra dimensioner ....

Mycket har hänt med mig den senaste tiden då jag genomgått en kraftfull transformation och min kanal är renad och healingen är starkare än någonsin och fler guider och mästare står vid min sida och vill hjälpa till så jag ser med spänning fram emot denna kväll och önskar dig varmt välkommen om du känner dig kallad att delta !

med Kärlek Cecilia

OBS !! Endast anmälan via mejl ceciliarosenstjerna@gmail.com
eller sms 073-318 18 61

LOVE BOOST RETREAT  
"  Möt Dig själv i det som är Du "!


Detta retreat kommer att ske när tiden är den rätta ....  kl.10.00 -17.00 båda dagarna
"grön mat och dryck " ingår .

Du väljer själv om du vill delta hela helgen eller bara en dag ! 

Pris : Hela helgen " all inclusive " 2 500:- 
då får du komma redan på fredagkväll om du vill ! Boende , middag och cermoni på lördag kväll ingår i detta paket ! 

Enskild dag 999:- 
 

Denna gången kommer vi att fokusera mer på att Du skall komma närmare Dig själv och din egen Källa !


Jag bjuder in Dig till en helg då du får möta dig själv i lugnet men också ta del av den kunskap  som jag samlat på mig under min sjukdomstid ...och det är en ganska gediger kunskap som jag har tagit fram ur mitt eget inre under min "resa" ....Jag har också läst mycket och fått många goda råd från både naturläkare ,akupunktörer , massörer , pykologer och andra som jag haft kontakt med då jag har vatir sjuk ...och har delvis fortfarande kontakt med ..
Jag har också förstått att det är många "ljusarbetare" som med sitt hårda arbete med själen har "glömt" bort den fysiska kroppen vilket inte är bra ty detta kan orsaka allvarliga sjukdomar i förlängningen ...Jag har ju själv fått ta del av detta den svåra vägen ....

Denna helg får du möjlighet att göra olika övningar för både kropp och själ .Hela helgen bygger på mina egna samlade erfarenheter som du själv kan "omvandla" så det passar in i ditt liv . 
Jag kommer att guida dig genom olka övningar så som meditation , andningsövningar , delning i cirkel , trumresor och olika ljudfrekvenser ...m.m ...inte helt säker på vad helgen kommer att ge då jag förstås är uppkopplad mot Andra sidan och låter mig själv bli guidad i vad som ska ske ! 

Vegetarisk hemlagad kost ingår ! Du kommer att få nyttiga smoothis i regnbågens alla färger och färsk frukt , grönsaker samt chaga the och lite annat som är bra för din fysiska kropp ! All mat är lagad av mig och är gluten och laktosfri .


HELGENS INNEHÅLL :

Lördag 10.00 -17.00

Pris för denna Dag : 
999:- :- inklusive " Raw food mat och fika " 

 
Vi inleder med en gemensam healingmeditation sedan får vi se vad dagens program kommer att innehålla då det inte är någon ide att jag punktvis räknar upp vad som ska ingå då det ändå aldrig blir så ...som sagt mina medhjälpare på "andra sidan" vill alltid ha ett finger med i spelet ....
Det som jag säkert vet kommer att ingå är Healing , Andningsövningar , Trumresor , Änglar och andra väsen som vill komma och lämna Kanaliserade budskap , Vila , samtal och Skojigheter ...

Till lunch får du raw food i form av olika frukt och grönsaksanrättningar , till mellis frukt och lite annat ...
Under hela dagen finns också tillgång till hälso the , som är gjort på chaga ,örter och lite annat "magiskt" 


Söndag 10.00-17.00 
"Retreat och tystnad " 
Pris för denna Dag : 
999:- inkl. "mat" och fika 


Denna dag kommer att vara helt i tystnad och vi kommer att gå djupare in i vår egen kärna med hjälp av olika meditationer , healing , ljudfrekvenser och annat som gagnar vår inre utveckling ...energin kommer att vara hög under dagen och säkert är att budskap kommer att lämnas för Din egen utveckling mot att sammastråla med ditt Högre Jag ! <3 
Du kommer att få vila till ljudet av trumman och andra toner
Du får ta del av kraftfull healing 
Du får tid för reflektion och vila
Du får vara i trygg miljö i din egen sanning
...Du får vara tillsammans med dig själv i en lugnt i stillsam miljö ..tillsammans med andra men det är Du som gör Din egen resa ...

"maten" och drycken denna dag blir samma som på lördagen ! 


STANNA HELA HELGEN VIP PAKET !  
Endast 2 500:- inkl. allt som ingår i de två ovanstående dagarna + nedanstående .....

Om du vill så kan du komma redan på fredag e.m / kväll utan extra kostnad ! 

Du tar del av båda dagarnas program plus att du också sover över och får lite extra tid för dig själv ...Då ingår också en healingmeditation framför brasan eller ute ( beroende på väder ) på kvällen ! 
Plus en fantastisk vegan raw food middag och frukost ...och övernattning såklart ! 
Tid för vila eller prova att trumma ...läsa en bok eller kanske en promenad längs med Älven ...Ja du gör vad du vill med Din tid <3 
Allt detta för endast 2 500:- !! 
OBS ! Finns endast 8 platser för deltagande på VIP helgen ! 
Först till kvarn....


Du anmäler dig genom att betala in anmälningsavgiften på 500:-
till bankgiro 227-7390 eller via swich 123 557 3498 
anmälan senast 20 april .

Detta gäller både anmälan till enskilda dagar eller till VIP helgen ! 
Skicka också ett sms med anmälan till samma mobilnr. som swich eller mejla till ceciliarosenstjerna@gmail.com 
OBS ! Bindande anmälan !


Varmt välkommen till en fantastisk magisk och förändrande helg !
med Kärlek Cecilia