JUNGFRU MARIA KANALISERAD VÄGLEDNING

På distans

Nedanstående meningar fick jag till mig via automatskrift från Jungfru Maria när jag tog emot instruktioner om denna vägledning :

" be mig om hjälp och goda råd skall komma , råd som enbart gagnar dem själva och dess hjärtans önskan Jag talar till deras själ genom din själ , direkt till deras hjärta "

Genom Jungfru Maria och ibland även andra guider får jag kontakt med dina guider som ger dig budskap och goda råd för din egen andliga och personliga utveckling.Man kan enkelt beskriva det att "Mitt högre Jag" pratar med "Ditt högre Jag"

.Budskapet innehåller även kärleksfull energi som du kan känna av när du läser budskapet , så därför är det bra att läsa budskapet flera gånger och även när du behöver extra påfyllning!

Du får budskapet skickat på fil via mejl så du kan skiva ut det själv! ca. 2-3  A4 sidor !

Pris : 500:-

Du kan också välja till Jungfru Maria healing 30 min. då kostar det endast 750:- ( ord. pris 900:- )

Medial rådgivning med Änglakort

 

en kortare variant av vägledning då jag använder mig av orakel kort ( Änglakort )

jag fokuserar på vad som är viktigt här och nu för dig och du har också möjlighet att ställa 2 frågor när du beställer din läggning

ca. 1-2 A 4 sidor

 

Pris: 300:-

 

DISTANS BEHANDLINGAR :

 

Jungfru Maria Heart healing

 

Jungfru Maria budskap

 

Kanaliserad vägledning med Änglakort

 

Vill du boka en distans behandling skickar du mejl till mig så får du mer information om hur det går till samt betalningsuppgifter ...jag gör aldrig någon behandling innan jag fått betalt

Underbara ord från en nöjd kund ..

 

Distanshealingen som jag tagit emot av Cecilia är av högsta ljuset och väldigt kraftfull. Den går in på djupet och de intelligenta energierna från Källan som Cecilia riktar in på mottagaren är behagliga och mjuka och tar bort det som inte längre behövs i form av t.e.x känslor eller blockeringar samt stagnationer i energibalansen.

 

Enligt min upplevelse förmedlar Cecilia ren kärleksenergi. Efter healingen känns det som att man tagit ett varmt bad för själen. Därefter är man en ännu kraftfullare människa som kan se världen med ett öppet hjärta för omvärlden och uppskatta nuets gåvor.

Kan varmt rekommenderas.

 

Kram och kärlek Katharina, Uppsala

Se foton ...

Här gör jag mina distansbehandlingar !

min egen "Hörna " med så underbar energi och fantastiska stenar och kristaller samt andra "hjälpmedel"