Själstavlor

 PERSONLIG SJÄLSTAVLA

 Jag ( Cecilia ) målar intuitivt uppkopplad mot Mitt Högre Jag och Källan till allt som Är <3  både färg , form och budskap kommer till mig via mina och dina guider! När jag målar kommer även healing & energi in i tavlan så när du sedan tittar på den så får du just den healing som du behöver...Har nu målat en hel del tavlor och de som beställt är så nöjda
Nyhet !
Nu kan du också få din själstavla på en rund "duk"
storlek 40 cm i diameter .
 ...tavlorna innehåller ännu mer healing energi än tidigare då mitt måleri har blivit ännu mera kraftfullt efter min transformation det senaste åren. 


  ♥ Läs kundberättelser under referenser !
Varje tavla är unik och blir precis rätt för den som beställt tavlan!

Om du vill så kan du beställa ett extra budskap till din tavla , då "läser " jag först av din tavla , jag kan se på färg , form m.m vem Du är i djupet av din själ ..sedan ber jag om ett kanaliserat budskap till dig , då får du goda råd av dina hjälpare på andra sidan och slutligen drar jag ett Änglakort tiill dig och skriver ner betydelsen av detta !

 

Jag målar med akryl på duk.
Mått: 30 x 40 cm eller rund 40 cm i diameter .
Pris: 2 555:-
 Pris med budskap:  2 777:- 

då får du med ett extra kanaliserat budskap just för dig skrivet på papper ,
ca. två - tre ark i  A 4 storlek !

 

Om du vill beställa en tavla skickar du mejl till mig på ceciliarosenmane@gmail.com eller på kontaktrutan på startsidan , det jag behöver veta är vad du heter och var du bor så jag vet vart jag ska skicka din tavla  ..går också bra att beställa till andra ...en perfekt och personlig present 

 

Just nu är det många som beställer målningar av mig , både dessa och trummor så det är en väntetid
på ca. 4-5 veckor !

Idag hämtade jag ut min Själstavla du målat Cecilia Almlöf
Så fantastiskt vacker !!! Jag storgrät och blev väldigt berörd.
Inga ord kan beskriva det jag upplevde.När jag sedan läste budskapet du fått till dig...grät jag ännu mer så vackert och såååå sant.Tacksamhet sköljer över mitt hjärta och själ.
Tack finaste Själasyster
NAMASTE

Kan verkligen rekommendera, de är så själfulla och med så goda, rena vibrationer, inte något nerkluddat hastverk..Cecilia målar verkligen från hjärtat och med sin själ och sina guider! ( Jag är ju själv så medial så jag känner in alls...och skulle aldrig rekommendera något om det inte var absolut ÄKTA!)

Referenser

REFERENSER

Referens av Pehr Trollsveden , medium känd från TV !

Wow va häftig denna upplevelse
Den här fina själstavlan har Cecilia Almlöf målat till mig , fick även med ett kanaliserat budskap som var klockrent !
Tavlan är helt fantastisk och det känns att den är målad från hjärtat och den är liksom bara Jag !
Är jättenöjd med båda tavla och budskap ! Kan varmt rekommendera dessa tavlor
 Pehr Trollsveden

Refersen av nöjd kund 7 okt. 2014
Hej Cecilia,
Tusen tack för den vackra tavlan. Jag blev helt rörd när jag tog upp och såg den, tårarna rann ner för mina kinder när jag läste allt det vackra som kommit fram. Känns overkligt men jag är oerhört tacksam för detta budskap. Mycket kände jag igen, mina drömmar om framtiden, det som finns i mina tankar nu.. och som jag har svårt att tro att de kan bli verkliga. Genom din skrift kom det så nära mig att det gav mig en styrka .. att det måste vara jag.. min själ... som talar.  Budskapet som du fått fram kommer att hjälpa mig i min tro på mig själv, det känner jag. 

Jag tackar dig av hela mitt hjärta. Jag är oerhört glad för både tavlan och budskapet jag fick. Det är fantastiskt och det är med din hjälp Cecilia.. , tack !

Jag hoppas innerligt att vi ses en dag. Hoppas jag kan få ihop det och komma upp till dig på någon kurs eller temadag någon gång..
Med varmaste, hjärtligaste hälsningar
Inger

Hej Cecilia och tack för den kanal som du besitter !
Transformation, jaaa. Andlig utveckling, jaaa. Kanal mellan Universum och Jorden, stort och nytt men det händer mycket på olika plan hela tiden just nu känns det som och jag förstår inte riktigt än. Violetta flamman finns för dig och hjälper till, jaaa. Kärlek, ljus och glädje, jaaa. Större och starkare och på ett annat plan än jag tidigare förstått. Naturen , jaaa !

Så kommer vi till ett nytt avsnitt, själva målningen. Den violetta färgen och den rödlila färgen är färger jag upplevt jättelänge, precis i de färger du målat. Den silvriga färgen längst upp ser jag allt oftare, men bara som en liten prick - men den ger mig en djupkänsla när jag ser den. Tavlan hänger i min hall under en klocka. Kommer att se den varje dag och den kommer att säga mig olika saker känns det som. Otrolig kraft i den både i färger och form.
Jag är i kärlek, av kärlek och med kärlek när jag från hjärtat säger tack !
Lotta

En tavla som present och detta är ord från den som beställt tavlan och reaktionen när han öppnar paketet ...
Hej!
Tänkte berätta att det var en mycket rörd man som fick den fina tavlan och meddelandet ♥ !
Jag tyckte att det var häftigt när han öppnade paketet för direkt när han tittade på tavlan så kände jag hur hjärtat vart vidöppet, likaså kronschackrat och fotsulorna. Det bara strömmade igenom energi!
Han sa att "oj, det känns som att hjärtat blev så stort nu, känns som att det..finns hur mycket plats som helst där inne". :) Tänkte att jag skulle dela med mig av det! Han tyckte också att det passade in mycket på honom och var nästan för träffande :)
! Så, tack Cecilia för att du delar med dig av din fantastiska gåva att måla dessa tavlor ♥ ! Kram ♥
" Maria"