Palo Santo 40g

Pris:
99 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1720686
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Palo Santo kallas i folkmun för magiskt, mystiskt och heligt men anses även sällsynt och unikt. Sedan tusentals år har det använts av ursprungsbefolkningen i Sydamerika vid heliga ritualer och för rening. Schamaner och healers världen över använder sig idag av Palo Santo. Människor vittnar om att de kan känna en positiv renande effekt på direkten, även om de i vanliga fall inte är sensitiva för energier.
Träden som används till Palo Santo rökelse har fått falla naturligt i skogarna i Ecuador. Palo Santo trä har härligt inslag av mint, vanilj, kanel, neroli (pommeransblomma) och anis.


Tänd pinnen, låta den brinna en stund innan du blåser ut lågan. Låt den pyra, och fläkta röken över din kropp eller andra föremål som du vill rengöra, inklusive hela ditt rum.
Påsen innehåller 40 g. C:a 6-8 bitar som är ungefär 10cm långa. Se bild (bild 40g)
Använd alltid ett eldfast fat eller liknande som inte kan fatta eld. När du är klar med rökelsen se till att den är ordentligt släck lägg den därefter på ett fat eller dylikt. Se till så att glöden är helt släckt. Använd lite vatten om du är osäker.