Rosenmånes Healing & Magikort

Pris:
333 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1783534
Antal:
Kommentar till butiken:
För ca. fyra år sedan fick jag ett budskap om att jag skulle göra en kortlek av en del av min konst och denna kortlek skulle innehålla 33 kort med en mycket speciell energi och vara laddade med healing . Ett kanaliserat budskap skulle också finnas till varje tavla.

Jag lyssnade på budskapet och nu är kortleken funnits i ca 1 år och har den har blivit otroligt omtyckt av dem som köpt den . 
Ord som ...magisk , fantstisk , passar alla , lättarbetad , full med kärlek , berörande är en del av de ord som jag fått ta del av när jag pratat med kunder ! Har också fått många mejl där människor tackar mig för att jag skapat denna kortlek och jag är så tacksam för detta ! jag visste när jag skapade kortleken att den verkligen skulle bli magisk och nu har jag också fått bekräftlse på det av så många kunder som redan köpt min kortlek .
Den har nu också kommit i nytryck med bättre ask , tjockare bok och kort .
Den finns nu också på engelska ! 
Priset för denna "nya" kortlek kommer att bli 399:- men jag säljer den till att börja med för 333:- och just nu till det fantastiska priset 299:- , gäller t.om 26 april . 

Födelsen av denna kortlek har varit ett fantastiskt men också mödosamt arbete som tagit den tid den behövde då jag också har varit inne i en stor transformation under dessa år ...för tre år sedan hade jag cancer och nu står jag här med min egen skapade kortlek . Jag är så Tacksam för livet och dess gåvor ....Livet är ett Mirakel och det Jag som är Miraklet ...så även Du <3 
Orakelkortleken innehåller 33 kort och en liten bok med budskap till varje kort  och Allt ligger förpackat i en fin kartong :)