Vi hade premiäröppning av cafét på påsken och vi kan glädjande tala om att vi hade många besökare som ville komma och fika hos oss ! Vi erbjöd hembakt fikabröd , påsksmörgås , dagens soppa med bröd och nygräddade våfflor . Så glada och Tacksamma för alla dem som kom och besökte oss , trots coronavirus och restrektioner . Detta bådar gott för framtiden . 

CAFÉ
Strömsbergs fina Sommarcafé 

Det har varit café här i många år och nu är det min tur att driva det vidare . I detta mysiga café serverar jag och min fna personal lättare lunchrätter i form av bakad potatis , sallader , matiga mackor ,  lyxiga räkmackor och m.m

Det serveras också  massa smarrigt fikabröd fikabröd förstås, både hembakt och köptas . Mina lyxbiskvier som finns i två varianter har redan blivit vida kända och är mycket omtyckta men det finns förstås mycket annat gott att välja på . T.ex hembakt kladdkaka, Märtakaka som är en kladdkaka/brownie med segt nöt/kokstäcke och den har fått namn efter en av mina anställda som älskar just denna kaka . Morotskaka , cheescake , bullar och småkakor och mycket annat smarrigt .

Det finns också  en del vegansk/vegetarisk samt gluten och lakstosfritt . Allt för att du ska kunna få vad du önskar när du har din fikastund hos oss . En vacker uteservering finns också  där du kan njuta av ditt fika precis vid vattnet ! 

Om du vill kan du också ta med dig ditt fika för att avnjutas i gräset , vid badet eller på någon annan vacker plats ! 
Hoppas vi ses i sommar ! 
Cecilia 

KURS/ FESTLOKAL 
I denna vackra byggnad finns plats för över 100 pers. och den är fullt utrustad med bord , stolar , kök med allt som kan önskas . Här kan du anordna egna kurser och fester och jag kommer att erbjuda olika paketlösningar enligt dina önskemål . 
Jag kommer också att anordna egna kurser och event i form av meditation , yoga , målarkurser och annar skoj . Det kommer också att bjudas in olika föreläsare och kursledare så småningom . Mina önskemål är också att erbjuda olika retreats och likande , sådant som jag tidigare hållit på min egen gård men nu med större plats och helt andra möjligheter ! 

VI FÖLJER NATRULIGTVIS RÅDEN FRÅN FOLKHÄLSO
MYNDIGHETEN !

Det är allas ansvar att hindra spridning av
covid-19.
Håll avstånd till andra både inomhus och utomhus.
Undvik närkontakt !

Vi har glesat ut borden inomhus och märken finns på golvet för att undvika kontakt i kön .

Det går också bra att sitta utomhus och göra din beställning via telefon 073-31818161 så kommer vi ut med din beställning på bricka .

Stanna hemma när du är sjuk !
Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor, och då ber vi dig att inte besöka oss på cafét .

Tvätta händerna ofta !
Smittämnen fastnar lätt på händer. De sprids vidare när du tar någon i hand. Tvätta därför händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder.Tvätta alltid händerna när du besöker vårt café och efter att ha varit ute, före måltid, vid mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

Vi har pappershandukar och handsprit finns att tillgå och vi är extra noga med hygienen själva också såklart , både vid servering och tillredning använder vi plasthandskar . Handsprit finns tillgängligt  hos oss .

Vi är också mycket noggranna när det gäller städning , diskning och avtorkning av bord och ytor . För tillfället så serverar vi allting i engångsmaterial för att minimera risken för spridning .

Kom ihåg att visa hänsyn.
Även om du inte själv är rädd att bli smittad, så är det viktigt att vi alla respekterar att andra vill och behöver hålla avstånd.
 Tack för visad hänsyn !
Vänligen Strömsbergs café