Kurser

Anmälan krävs till samtliga kurser och temakvällar !
 ceciliarosenmane@gmail.com 
eller sms  073- 318 18 61
 

 

Kroppen och själen har nu varit i vila under sommaren för att vänta in det som skall komma och nu är det dags för att skapa igen ... skapa Workshops / kurser och kvällar i en helt nu energi och frekvens ....

....Jag har genomgått ytterligare rensingar och uppdateringar allt för att min kanal skall vara så ren som möjligt så jag kan "arbeta" i en mycket hög frekvens för att kunna hjälpa Dig att komma ännu närmare Din egen Källa och ditt sanna Jag ! 

Alla kurser / workshops och temakvällar kommer att ha fokus på just detta .....Att du skall komma närmare Dig själv och Öppna ditt hjärta ännu mer och också  "våga" följa Ditt hjärtas önskan och Din själs vägledning . 
Allt sker NU och allt sker i Kärlek och magin följer vägen där jag vandra i min egen sanning och med hjärtat öppet för att vara den vägvisare som är mitt själsuppdrag i detta livet ! 
Med Kärlek Cecilia  


ROSENMÅNES HEALING&MAGIKURS/RETREAT

Nu har det spirat länge i min själ om hur mina "kurser" med Rosenmånes kortlek skall utformas  <3 .... Jag väntar alltid in det som skall komma även om jag ibland försöker skynda på med det går liksom inte :)

Det som nu har fallit på plats är följande :
Retreat liknande kurser kommer att genomföras då fokus kommer att ligga på att DU skall hitta dig själv och dina egna verktyg som kommer från ditt eget inre och din egen Visdoms Källa <3 samt att din kanal mot ditt Högre Jag och Universum och Moder jord kommer att renas och aktiveras i ditt eget flöde av Ljus . 

Inriktningen kommer att vara både healing och medialt allt för att du skall kunna "arbeta" i ett bredare spektrum , vilket nu är möjligt i dessa tider som är så vi har så otrolig hjälp från Våra Högre Jag men också från alla våra hjälpare samt energin som omsluter oss från Den Högsta Källan . 
Allt är redan planerat i energin med dessa "kurser" det är bara upp till mig att bjuda in dig som känner dig manad att gå just Rosenmånes Healing och Magikurser <3 

Kortleken kommer att vara ett hjälpmedel på kurserna men inget måste att använda sig av .

ROSENMÅNES HEALING & MAGIKURS
1. Grundkurs 
2. Fortsättningskurs ( passar dig som gått grund eller som har lite erfarenhet av helande arbete ) 
3. Kurs med inriktning på ljudets vibration 
4 Kurs med färg och andligt måleri som healing
Det kommer mer information om vad varje delkurs kommer att innehålla då allt ännu inte är färdigt inombords ... Alla kurser kommer att vara fristående och du kommer själv att kunna känna vad du känner dig lockad av ..

Det kommer att vara små kurser för att alla ska få den plats som behövs för att arbeta praktiskt samt att jag vill ha hög kvalite´på det jag lär ut ( eller egentligen så är jag ju bara en kanal för det som skall sägas och göras :) )

Jag bara vet i hela mitt väsen att dessa kurs retreats kommer att bli fantastiska ...
Med Kärlek Cecilia 

" Sista kvällen med gänget " Healingseans 
10 dec. kl. 18.00 -21.00 
Pris : 300:- , jag bjuder på julfika 


Nu är det dags för den allra sista kvällen på nuvarande Mehedeby Kursgård ! 
Hoppas Du vill komma och dela denna sista kväll på gården med mig ....Känns lite vemodigt men helt rätt ....

Slöjan mellan världarna är tunn just nu och mina "hjälpare" på gården bara väntar på att få göra sin sista uppgift innan verksamheten flyttar ut från huset så kvällen kommer bli något alldeles extra ordinärt känner jag ! 

Vi samlas i cirkel och du kommer första att få ta del av kraftfull healing och sedan kopplas du upp mot ditt Högre Jag och du kommer att få ta del av direktkanaliserade budskap både till gruppen och förmodligen en del enskilda....

Jag kommer att gå i lätt trans och därefter får deltagarna ställa frågor och det kommer direktkanaliserade svar från "Mitt Högre Jag" och det är också många Änglar , mästare och andra ljusväsen som är redo att ge budskap 
OBS ! budskapen är för ditt Högsta goda här och nu och att det inte kommer borgånga anhöriga utan energier från Andra dimensioner ...

Kvällen avslutas med Trumhealing och kanske en och annan överraskning ♥ 

Nu är det som sagt dags för den allra sista kvällen på nuvarande Mehedeby Kursgård ! Hela huset kommer att göras om till just ett hus att bo i och en atelje till mitt konstnärskap som pockar på ännu mer ..... 
och när ladan är färdig kommer vi att öppna verksamheten där istället och när den blir klar vet ingen just nu men den blir klar när det är meningen att den ska bli det ♥ 

Hoppas du vill säga " Adjö " till Mehedeby kursgård tillsammans med mig ♥ med Kärlek Cecilia 
Anmälan till ceciliarosenmane@gmail.com

Denna kurs kommer att anordnas då vi har byggt om vår lada till kursgård ! 
ROSENMÅNES HEALING & MAGI
GRUNDKURS/RETREAT
Nytt datum kommer .
Pris : 3 333:- inkl. Veg. hemlagad mat och fik

Vill du sova över tillkommer 600:- för Bed & Breakfast och middag lördagkväll .
( Rosenmånes Kurs Färg och Form kommer i vår då vi kan vara utomhus och måla ) 


En kurshelg bestående av healing och magi , både av att både få och ge men också att vila in vägen till din egen Källa i Varandets och Stillhetens magiska värld .
Några dagar då du får chansen att möra Dig själv fullt ut i hela ditt magiska väsen för att där i din egen kärna hitta ditt hjärtas önskan och din själs längtan .
Du får möta dig själv och Din egen Visdom och Den Högsta Källan med hjälp av  Kortlekens magiska budskap , både i färg och form samt kanaliserade budskap . Samt lära att dig förstå hur du kan föra denna kunskap vidare.
Du får också redskap för att komma närmare dig själv och den healing som Din själ önskar att utföra . Din kanal renas med hjälp av kraftfull healing och andra övningar allt i samklang med Ditt Högre Jag .
Du kommer att få möta ”Ditt Inre barn ” och få ta del av dess magiska skattkista. Som också innehåller massa glädje och bus.
Sinnet kommer att få vila från yttre intryck allt för att din kropp och själ skall få stillhet och tystnad så du kan höra ditt hjärtas önskan och intention.
Kroppens lekamen kommer också att få sitt i form av närande hemlagad vegetarisk mat och fika .
Ja man säga att detta är en helg då du får vara i DU i hela ditt sanna väsen och på köpet får du med dig Din egen Visdom som kommer att ”lära” dig den Healingform som Din själ önskar ”utföra ” hur fantastiskt är inte detta ….. din egen själs healing som du kan ge till dig själv eller dina nära och kära ….och till dina djur och Moder Natur såklart.
En helg att vara DU i hela dig ....En helg för att Komma Hem ...Hem tillDig  själv . 

Endast 10 personer per kurs kommer att erbjudas denna kurs då alla ska få den tid och uppmärksamhet som behövs och för att vi bekvämt skall kunna ligga ner under vissa övningar . Du har också tillgång till vår vackra natur inpå knuten , den vackra Älven och den Magiska skogen . Vet också att många Väsen kommer att vara med på denna kurs/retreat så som Älvor , Devor , Småfolk  , Drakar och Enhörningar och många andra entiteter från Högre Dimensioner .
Så Varmt Välkommen till en Helg i Kärlekns och Magins tjänst <3 
med Kärlek Cecilia Rosenmåne .
Anmäler dig gör du till mig på ceciliarosenmane@gmail.com eller sms 073-318 18 61 
Anmälningsavgift 500:- betalas in på bankgiro 227-7390 eller swich 123 557 3498 senast 28 sept. , först till kvarn.....

Här nedan kan du läsa lite mer om de kurser/retreats som grott inom mig en längre tid....
ROSENMÅNES HEALING & MAGI
 KURS/ RETREAT

Denna kurs har grott inombords ganska länge och nu är den redo att födas <3
Följande ord är kanaliserade från Min egen Källa ……
En kurs för dig som vill hitta tillbaka till Dig själv och Din egen visdoms Källa och därifrån ”arbeta” med Healing och Magi i ord och handling .
Kursen kommer att bestå av fyra olika fristående delkurser och dessa delkurser kommer at ske på en Retreatliknande nivå , allt för att du skall stilla ditt sinne och komma närmare din egen Källa och Din själs visdom på en djupare nivå.
Kursen sker i grupp men på en individuell nivå så var och en arbetar utifrån sin egen själs behov och längtan .
Denna magi som i Den nya tiden är redo att komma ut för att användas på ett vis som du tidigare inte gjort , i enkelhet och glädje i kärlekens dans.
Du kommer under kursens gång att arbeta nära Ditt Hjärta och följa vägen som din själ visar dig .
Varje delkurs kommer att bestå av övningar och praktik allt för att du skall hitta in till hjärtat och bli Din egen Mästare . Du kommer också att få kraftfull healing från De Högre Dimensionerna och även direktkanaliserade budskap som vägvisare och hjälp rening av din kanal och upphöjande av energi .
Ditt eget Inre barn kommer att bjudas in att delta då hon/han har en alldeles egen skattkista full av Magi som är redo att öppnas .
Dina hjälpare är redo att stötta dig i allt vad du behöver för att denna kurs skall bli för Ditt eget Högsta Goda här och nu .
Lyssna så kommer du att höra att din själ jublar av glädje för att äntligen få komma på en kurs där allt sker enligt var och ens Högsta goda utan rätt eller fel , det är enbart Källan som styr vad som skall hända .
Du är den Du längtat efter och din längtan har för dig hit till att läsa dessa rader och kanske också komma på någon av mina kurser/retreats <3 
med Kärlek Cecilia <3 
 

                                                                 Trumkväll/workshop 
Välkommen på en spännande kväll då du både får ta del mitt spelande och spela själv på trumma ! 
Nytt datum kommer kl. 18.00 -21.00 
Pris 300:- inkl. Fika 


Kvällen börjar med en öppnande Healingtrumresa då jag delvis guidar dig sedan får du "resa" ensam till Ditt eget inre landskap .
Därefter kommer vi tillsammans spela på egen trumma eller så kan du låna av mig .

Jag spelar inutuitivt och då liksom spelar mina händer av sig själv , det är själen som styr  ... Precis så kommer vi att spela denna kväll , vi kommer låta hjärtat och intuition leda oss mot trummans ljudande vackra vibration och blir allt ETT och vi kan känna den vackra samhörigheten som blir när vi alla i ljuv harmoni bildar en vacker orkester .
Jag kommer att dela med mig av goda råd för ditt eget trummande . 
En mycket fin kväll att också fira Dig själv och Ditt eget varande i allt som är.
Trummans ljud kommer att leda dig hem ....Hem till Dig själv och ditt eget Ljus <3 
Så Varmt Välkommen till en kväll i trummans vibration i gemenskap med Dig själv och andra .

Bidnande anmälan till ceciliarosenstjerna@gmail.com eller sms till
073-318 18 61 dit du också kan swicha din avgift , går också att betala kontant på plats !

ROSENMÅNES MÅLARWORKSHOP 
"Måla fritt från hjärtat "
Nytt datum kommer kl. 10.00 -17.00 
Pris : 1 333:- allt material , lunch och fika ingår 

Välkommen på en magisk dag då du får måla och meditera allt utifrån ditt hjärtas önskan . 
Det är Jag Cecilia leder workshopen och jag kommer att dela med mig av lite tips och trix för ditt skapande . Du kommer också att få ta del av Kärleksfull healing hela dagen så ditt sinne slappnar av och du får tillgång till din egen inre skapandeförmåga <3 
Mellan målarstunderna kommer vi att meditera för att du skall landa i dig själv och släppa ditt kontrollbehov och din prestation . 
Det kommer bli en dag full av Kärlek och Glädje plus en massa magi och Jag lovar dig att du kommer att åka hem med minst två vackra konstverk förmodligen fler .
Allt material ingår ( dukar , färg , pensar , glitterlim m.m ) och du får också ta både färgoch penslar med dig hem för att du enkelt ska kunna fortsätta ditt skapande hemmavid . 
Max 8 deltagre så alla får plats för sitt skapande . 
Sista anmälningsdag 1 nov. 
Anmälningsavgift 300:- betalas ej tillbaka vid avhopp.
Betala till swich 073-318 18 61 och anmäl dig också via mejl : ceciliarosenmane@gmail.com 
Varmt Välkommen <3 

Syster RETREAT  DAG i Hjärtats energi 
...... Datum kommer inom kort  kl. 10.00 - 17.00
Pris 888:- Lunch och fika ingår                                                                             

Jag bjuder då in dig till en underbar dag då du får vara med Dig själv i gemenskap med andra systrar ...Jag Välkomnar Dig Att Vila i Gudinnans famn i naturens skönhet och bara vara i allt som är ....att tillåta dig att fullt ut vara den fantastiska kvinna som är Du <3 

I varandet har du chans att möta Dig själv och Ditt Högre Jag .
Vi samlas i cirkel och Dagen kommer att bestå av olika övningar i lungt tempo då du kan landa i djupet av dig själv ... I ditt hjärta
... Healing... Trumresor ...Ceremonier kommer att utföras....men även tid för vila och kontemplation 

Jag bjuder då in dig till en underbar dag då du får vara med Dig själv i gemenskap med andra kvinnor ...Jag Välkomnar Dig Att Vila i Gudinnans famn i naturens skönhet och bara vara i allt som är ....att tillåta dig att fullt ut vara den fantastiska kvinna som är Du <3 

OBS! Endast för kvinnor .

Anmälningsavgift 300:- , begränsat antal platser ! 
Anmälan senast 20 juli 
Så Välkommen med din anmälan till ceciliarosenmane@gmail.com eller sms 073-318 18 61 , dir du också kan swicha betalningen .


Minst 5 deltagare krävs för att dagen skall bli av ! 
Hoppas Vi ses <3 med Kärlek Cecilia

                             HEALING SEANS 

Välkommen på en Healingseans där jag också kommer att använda min nya kortlek för budskap Nytt datum kommer  


Välkommen på en spännande kväll då du får både kraftfull healing och direktkanaliserade budskap från de Högre dimensionerna !
Jag kommer också att använda mig av min nya kortlek Rosenmånes healing och magikort för budskap och energi .

Vi samlas i cirkel och du kommer första att få ta del av kraftfull healing och sedan kopplas du upp mot ditt Högre Jag och du kommer att få ta del av direktkanaliserade budskap både till gruppen och förmodligen en del enskilda....

Jag kommer att gå i lätt trans och därefter får deltagrna ställa frågor och det kommer direktkanaliserade svar från "Mitt Högre Jag" och det är också många Änglar , mästare och andra ljusväsen som är redo att ge budskap 
OBS ! budskapen är för ditt Högsta goda här och nu och att det inte kommer borgånga anhöriga utan energier från Andra dimensioner ....

Kvällen ansutas med Trumhealing . 

Mycket har hänt med mig den senaste tiden då jag genomgått en kraftfull transformation och min kanal är renad och healingen är starkare än någonsin och fler guider och mästare står vid min sida och vill hjälpa till så jag ser med spänning fram emot denna kväll och önskar dig varmt välkommen om du känner dig kallad att delta !

med Kärlek Cecilia

OBS !! Endast anmälan via mejl ceciliarosenmane@gmail.com
eller sms 073-318 18 61

Magi och Soundhealing kväll med Rosenmåne & Bearcub
Nytt datum kommer....kanske :)  kl. 18.00 - 21.00
Pris : 350:- inkl. fika


Nu är det dags för Rosenmåne Bearcub att "jobba" ihop igen så vi bjuder in Dig till en mycket speciell kväll då du får ta del av kraftfull Healing från Källan till allt som är och genom Moder Jord och alla hennes väsen <3 Trumman kommer att ljuda liksom många andra instrument .
Det kommer även att delas direktkanaliserade budskap under kvällens gång .....
Vi vet inte exakt hur kvällen kommer at se ut som vanligt men vi vet att detta ska ske och då blir det alltid Bra och som det Ska <3

Som jag tidigare talat om så har jag och Marcos jobbat ihop i tidigare liv då vi haft en nära relation och nu i detta livet är vi så Tacksamma att ha mötts igen för att åter kunna arbeta sida vid sida <3
Så Varmt Välkommen på en Kväll i Kärlekens tecken .
Begränsat antal platser .
Bindande anmälan till ceciliarosenmane@gmail.com
eller sms 073-318 18 61 , endast anmälan på detta vis , det räcker inte att bara klicka i att du kommer ....
Betalning via swich 073-318 18 61 eller kontant på plats <3
med Kärlek Cecilia & Marcos