Distansbehandling ! 
 
När jag utför en distansbehandling är jag alltid uppkopplad på Mitt Högre Jag och i kontakt med Den Högsta Källan och Ljuset . Jag " arbetar" i nära kontakt med Mitt Andliga team där jag har många som står vid min sida och hjälper mig . Maria Magdalena är mig mycket nära likaså Kristus energin . Jag har även ett " gäng" med mig från andra dimensioner som arbetar i en mycket hög frekvens , en så hög frekvens så vi på jorden har helt nyligen blivit redo för att kunna ta emot denna höga frekvens . Jag arbetar alltid genom Mitt hjärta och för Ditt Högsta goda här och nu. 
Har " jobbat" med detta båda fysiskt och på distans sedan tjugo år tillbaka så erfarenheten finns där . 
Vill Du boka en behanling kontaktar du mig via mejl och vi kommer överens om en tid som passar dig . Och för eventuella frågor vid den kanaliserade rådgivningen . 

Betalar gör du via webshopen eller så får du instruktioner via mejl när vi hörs . 
Med Kärlek Cecilia Rosenmåne 
www.rosenmane.se 

 

Distanshealing från Den Högsta Källan !
 

Mitt Högre Jag kontaktar Ditt Högre Jag och detta skapar en kanal för den allra vackraste Healing från De Högre dimensionerna .  En mycket kraftfull healing med höga frekvenser omsluten av en skön och varm känsla ..Du får " bada" i ett hav av Kärlek och Ljus en stund i ditt eget place hemmavid . 

45 min varar själva healingstunden men healingen fortsätter att verka upp till flera dygn efteråt . 
Den hjälper även till att rensa ut sådant som du inte längre behöver ha i din kropp i form av blockeringar , negativa energier m.m Allt för att Du skall stå stadigt i Ditt eget ljus och Din kraftkälla av Kärlek . 
 

Pris : 666:-

Kanaliserad Väglednig från Den Högsta Källan ! 

Min Högre Jag kontaktar Ditt Högre Jag och Ditt andliga team . Och i denna vackra energi ber jag om ett budskap till dig för Ditt Högsta goda här och nu . Skriver ner allt som kommer och jag tar även hjälp av min magiska kortlek " Rosenmånes healing & magikortlek " Allt för att du skall få ett så omfattande budskap som möjligt .
Du har också möjlighet att ställa upp till tre frågor i förväg om du önskar .
Mejlar sedan budskapet till dig , det brukar bli ca. 3-5 A4 sidor . Budskapet innehåller även healing som är riktad till Dig här och nu . Denna healing " jobbar" med dig genom skriften när du läser budskapet så det är fint att läsa budskapet flera gånger och gärna ha det på ditt altare eller på någon annan plats där du ser det ofta . 

Pris : 777:- 

Distanshealing + Kanaliserad vägledning !

Pris : 1 111:-