Kurser

Anmälan krävs till samtliga kurser och temakvällar !
 ceciliarosenmane@gmail.com 
eller sms  073- 318 1861


Alla kurser / workshops och temakvällar har fokus på Att du skall komma närmare Dig själv och Öppna ditt hjärta ännu mer och också  "våga" följa Ditt hjärtas önskan och Din själs vägledning . 
Allt sker NU och allt sker i Kärlek och magin följer vägen där jag vandra i min egen sanning och med hjärtat öppet för att vara den vägvisare som är mitt själsuppdrag i detta livet ! 
Med Kärlek Cecilia 

Alla kurser , work shops och kvällar anordnas nu i Strömsbergs bruk ! Antingen på cafét eller i fina Brukslokalen som rymmer lite fler människor .
Alla evenemang kommer att anordnas med gott om space för varje deltagare med tanke på covid19 . Vi följer råden från Folkhälsomyndigheten så du kan känna dig trygg när du besöker oss ! 
Vill Du som själv ordnar kurser kommer till mig och ordna något ? 
Jag har flera olika alternativ att välja på , både med och utan mat/ fika . 
Hör gärna av dig om du är intresserad så ska vi säkert komma överens om någon bra lösning ! 

mejl: ceciliarosenmane@gmail.com 
Hoppas vi ses vare sig du vill komma på något evenmang eller anordna eget ! 
Med Kärlek Cecilia 

REIKI KURS NIVÅ II " Extra allt " 
Välkommen på Reiki kurs nivå 2
för dig som gått grundkursen hos mig eller någon annan .
23-24 okt
10.00 -17.00 båda dagarna
Pris 3 300:-
Då ingår lunch båda dagarna , fika , diplom och kompendium .
Lärare : Cecilia Rosenmåne
Reiki master teacher .


På fortsättningskursen får du lära dig att sända reiki på distans och du får också tillgång till olika symboler som används för detta ändamål .
Vi kommer också att gå djupare in reiki healingen och dess fina energi .
Och vad innebär " Extra allt " ..Jo du får en traditionell kurs i Reiki 2 plus en del annat i form av trumresor , healing , direktkanaliserad meditation och lite annat ...allt för att du skall komma närmare dig själv och din egen Källa .
Vi kommer att arbeta mest praktiskt då min uppfattning är att man lär sig bättre då . Teorin kan du läsa hemma i det kompendium du får av mig ,där står allt du behöver veta .

Reiki är en fantastisk metod att " lära" sig healing , eller som min tro är att faktiskt alla kan ge healing men att man kan behöva lite goda råd och hjälp för att kunna hantera healing energin på ett bra vis .
Jag började själv min andliga utveckling med Reiki i slutet på 90 talet och det gav mig så mycket och var starten på en stor andlig och personlig utveckling .
Maten som serveras är vegetarisk och hemlagad , så också detta tillför mycket gott för kropp och själ .

Vi kommer att hålla till i Strömsbergs bruk i Norra Uppland .
Antingen på mitt café eller i den större brukslokalen , allt beroende på hur många vi blir . 
Om du reser långt kanske du vill sova över , du kan antingen sova på golvet i brukslokalen ( det finns liggunderlag till alla men vill du sova mjukt så ta med lite extra att sova på )

Det finns också övernattning i ett fint hus med tillgång till kök . Flerbäddsrum för endast 350:- / bädd och det ligger nära
Brukslokalen där vi kommer att hålla till .
Anmälan sker genom PM eller mejl till ceciliarosenmane@gmail.com . Betala sedan anmälningsavgift på 500:- som betalas till bankgiro 227-7390 eller swish 123 557 3498 . Senast 18 okt
Vart välkommen med din anmälan . 


" Andlig spis " i Brukslokalen i Strömsbergs bruk 
Worksshop ! 
Mer info kommer snart ! 


Workshopledare: Maria Therese Bohman Agerhill, dipl. medium och healer. Författare till boken “Väck din mediala sida”. Utbildad av bl.a. Terry Evans, Iris Hall samt på Arthur Findlay College i England.

Är du intresserad av medial utveckling? Vill du bli bättre på intuition och att läsa energier? Vill du ha inspiration från andevärlden? Då är det här en workshop för dig.
Under den här workshopen kommer vi att gå igenom olika typer av mediumskap, så som psychic, intuition, mentalt mediumskap, transmediumskap samt fysiskt mediumskap. Vi kommer att titta på vilka skillnader som finns och vad det innebär.
Deltagarna kommer dessutom att få pröva på ett par övningar i intuition, psychic och meditation för att ta kontakt med andliga guider. Det kommer även finnas tid för frågor och diskussion kring medialitet.

Det finns också möjlighet att köpa boken ”Väck din mediala sida” och få den signerad av MariaTherese.

Anmälan till Cecilia Rosenmåne
via PM , mejl: ceciliarosanmane@gmail.com
Begränsat antal platser ! Betala avgiften i förskott genom att swisha till
073-31818161 så är du garanterad plats ( om det inte blir fullt före förstås ) max 25 deltagare och minst 10 st .

Varmt Välkommen på en ljudhealing kväll i vibrationerna från mina trummor och andra instrument .
7 okt kl  18.30 -20.30
Pris: 250:- inkl. frukt 
Plats : Brukslokalen Strömsbergs bruk
Ledare Cecilia Rosenmåne


Kvällen kommer att innehålla två olika meditationer , och vid båda kommer jag att använda mig av ljudets magi i form av trumman , klangskålar och lite andra instrument .
Healingen kommer att vara kraftfull och fylld av ljus hela kvällen ,samt att både dina och era hjälpare och guidier kommer att vara närvarande ( detta vet jag efter att ha anordnat dessa kvällar i många år )
Jag kommer att börja med en direktkanaliserad meditation då du blir guidad djupt in till din inre kärna...ditt hjärtas kärlek därefter blir det en kort paus och kvällen avslutas med en längre healingmeditation då du får landa i dig själv och lugnet inom dig .

På den den längre ljudhealingstunden får du vila till ljudets vibration och bli guidad inifrån dig själv, detta kan ge upphov till nya upplevelser eller egna budskap . Eller bara en djup avslappande stund . Allt blir som det ska just för Dig 
Efter dessa båda meditationer delar vi våra upplevelser ( dem som vill ) och fikar tillsammans . Ty när man har upplevt starka energier är det alltid bra att fylla på den fysiska kroppen med lite ny energi .

....instrumentens vibration kommer att hjälpa dig till en mycket djup avslappning . Ljudet från trumman och klangskålarna går djupt in i dig och hjälper dig att lösa blockeringar och läka " gamla sår " . Du kan under ljudvilan också få egna budskap och upplevelser . Det brukar för dem flesta vara en mycket behaglig upplevelse och man känner sig lite pånyttfödd efteråt .

Ta med eget liggunderlag , kudde och filt så du ligger bekvämt och inbäddad i dig själv . Lokalen är stor och vi kommer att ha gott om plats , begränsat antal plaster så vi får stor yta för varje enskild person . Vi följer såklart Folkhälsomyndighetens alla råd .
.
Anmälan görs till mejl : ceciliarosenmane@gmail.com eller via PM
Pris 250:- inkl. fika
Betalas i förväg till swish 073-3181861
Hoppas vi ses
med Värme Cecilia

 HEALING SEANS 

28 okt kl.18.30 - 21.00 

Välkommen på en Healingseans med budskap från De Högre dimensionerna . 
Nytt datum kommer 2021 kl. 18.30- 21.00 
Pris : 300:- inkl. gofika 
Plats : Brukslokalen i Strömsbergs bruk . 


Välkommen på en spännande kväll då du får både kraftfull healing och direktkanaliserade budskap från de Högre dimensionerna !
Denna kväll är vi nära Alla helgona och slöjan mellan världarna är extra tunn och det passar då mycket bra att ta kontakt med De högre Dimensionerna och Änglarna . 

Vi samlas i cirkel och du kommer första att få ta del av kraftfull healing och sedan kopplas du upp mot ditt Högre Jag och du kommer att få ta del av direktkanaliserade budskap både till gruppen och förmodligen en del enskilda....

Jag kommer att gå i lätt trans och därefter får deltagarna ställa frågor och det kommer direktkanaliserade svar från "Mitt Högre Jag" och det är också många Änglar , mästare och andra ljusväsen som är redo att ge budskap 
OBS ! budskapen är för ditt Högsta goda här och nu och att det inte kommer borgånga anhöriga utan energier från Andra dimensioner ....
Du kommer också att få dra kort från min egen kortlek Rosenmånes healing och magikort för egna budskap !

Kvällen ansutas med Trumhealing . 

Mycket har hänt med mig den senaste tiden då jag genomgått en kraftfull transformation och min kanal är renad och healingen är starkare än någonsin och fler guider och mästare står vid min sida och vill hjälpa till så jag ser med spänning fram emot denna kväll och önskar dig varmt välkommen om du känner dig kallad att delta !

med Kärlek Cecilia

OBS !! Endast anmälan via mejl ceciliarosenmane@gmail.com
eller sms 073-318 18 61

Trumkväll/workshop 
" Kom och trumma med mig " 
Nytt datum kommer !
 Pris 300:- inkl. Fika 
Ledare : Cecilia Rosenmåne 
Plats :Brukslokalen i Strömsbergs bruk .

 

Välkommen på en spännande kväll då du både får ta del mitt spelande och spela själv på trumma ! 


Kvällen börjar med en öppnande Healingtrumresa då jag delvis guidar dig sedan får du "resa" ensam till Ditt eget inre landskap .
Därefter kommer vi tillsammans spela på egen trumma eller så kan du låna av mig .

Jag spelar inutuitivt och då liksom spelar mina händer av sig själv , det är själen som styr  ... Precis så kommer vi att spela denna kväll , vi kommer låta hjärtat och intuition leda oss mot trummans ljudande vackra vibration och blir allt ETT och vi kan känna den vackra samhörigheten som blir när vi alla i ljuv harmoni bildar en vacker orkester .
Jag kommer att dela med mig av goda råd för ditt eget trummande . 
En mycket fin kväll att också fira Dig själv och Ditt eget varande i allt som är.
Trummans ljud kommer att leda dig hem ....Hem till Dig själv och ditt eget Ljus <3 
Så Varmt Välkommen till en kväll i trummans vibration i gemenskap med Dig själv och andra .
Ta med något att sitta och ligga på så du sitter/ligger bekvämt , gärna också filt och kudde . 
Bidnande anmälan till ceciliarosenmane@gmail.com eller sms till
073-318 18 61 dit du också kan swicha din avgift , går också att betala kontant på plats !

RETREATDAG I VARANDETS , YOGAN OCH LJUDETS VIBRATION med Cecilia och Mia 
Nytt datum kommer !   10.00 -17.00
Pris : 999:-  hemlagad veg.lunch och fika ingår .
Plats : Brukslokalen , Strömsbergs bruk .


Energierna är och har varit  starka och omtumlande ett längre tag ..vad passar då bättre än att ge dig själv en dag i Stillhet ! 

Välkommen till en stilla Retreatdag då du får vara i varandet och landa i sig själv med stöd av ljudets vibration och yoga.
Jag och Mia från Livsspiralen skapar denna dag tillsammans och dagen kommer att skapas i stunden .
Det som vi är säkra på är att dagen kommer bli magisk och den kommer att innehålla yoga som Mia håller i och Meditation med Cecilia .
Vi kommer också tillsammans skapa den allra mest fantastiska ljudresan tillsammans med alla våra instrument så som trumma , massa klangskålar , gong , rainstick , skallror och annat !

Du kommer också att få ta del av direktkanaliserade budskap från de Högre dimensionerna och från Cecilias magiska kortlek . 

Dagen kommer också delvis ske i tystnad för att du verkligen ska landa djupt i dig själv och känna din egen inre vibration och ha möjlighet att komma i kontakt med din egen inre röst . Vi är ju alla våra egna Mästare , det gäller bara att hitta vägen dit

Dagen börjar 10.00 och slutar 17.00 och du kommer att få njuta av en god vegetarisk lunch som får din fysiska kropp att jubla och gofika för din njutning .
Mat och fikaintaget sker på Strömsbergs café .
Du tar med eget liggunderlag , filt och kudde så du kan ligga bekvämt under " sessionerna "

Lokalen är stor och vi följer såklart råden från folkhälsomyndigheten .
Anmälan sker via PM eller mejl till : ceciliarosenmane@gmail.com
Begränsat antal platser !
Hoppas vi ses på denna magiska dag .
med Kärlek Cecilia & Mia

Begränsat antal platser , bindande anmälan via PM , mejl . ceciliarosenmane@gmail.com eller sms 073-318 18 61
Swicha till 073-318 18 61 , märk insättningen med ditt namn . Eller betala kontant på plats !
Varmt Välkommen till en vacker dag i stillhet och frid .

Då var dessa kvällar genomförda och dem vart mycket lyckade och alla var nöjda så planer finns att anordna fler inom kort ! 
Välkommen på en helkväll med andevärlden på Strömsbergs café då du får uppleva " Andlig spis " för både kropp och själ i form av en seans och lite annat spännande med mediumet Cia Nordlander . Och mumsig middag plus fika .
Nytt datum kommer nästa år ! 
Pris : 399:- inkl. middag och fika 
Plats : Strömsbergs cafe


Du får som sagt både en andlig upplevlse för själen i form av seans och en fin matupplevelse för den fysiska kroppen i form av en god plocktallrik med massa gosaker i form av lufttorkad skinka , salami ,ostar , grönsaker , melon m.m finns också en vegansk variant om du önskar det .
Plus kaffe med god kaka .

Allt detta fina får du för det fina priset : 399:- så varför inte samla några vänner och kom till cafét på en riktig helkväll .Eller kom ensam , vänner kommer det att finnas gott om .

Kvällen börjar med att du äter lite gott och sedan tar Cia vid och startar upp med seans och lite annat magiskt , därefter en kort paus då du intar ditt kaffe med dopp .
Sen kör Cia en stund till !

Det kommer att finnas tid för frågor och andra funderingar .
Cia arbetar som medium och hennes ord om kvällen är följande :
Våra nära och kära samt gamla bekanta finns runt omkring oss och detta är en kväll då jag förmedlar deras budskap till deltagarna .
Jag beskriver först " personen" så du skall veta vem det är innan jag lämnar budskapet vidare till dig .

Våra vänner på Andra sidan vill hjälpa oss vidare i livet i glädje och kärlek samt tala om att dem fortfarande finns vid vår sida . Jag förmedlar så många budskap som andevärlden vill och som jag orkar .

Vill helst inte ha så många deltagre då jag önskar att de flesta ska få budskap så därför vill jag ha max 12 stycken denna kväll.

Så varmt välkommen med ett öppet sinne till denna fina kväll för kropp och själ .
Anmälan sker till Cecilia Rosenmåne via PM , mejl : ceciliarosenmane@gmail.com och du swishar avgiften till 073-3181861 .
Som sagt är det begränsat antal platser och det är Först till kvar som gäller .
Hoppas vi ses .
med Värme Cecilia och Cia .( som också heter Cecilia egentligen )

Ljudhealingkväll "Tidigare liv special"  

Välkommen på en spännande kväll då du får möta dig själv i tidigare liv både genom en meditation och trumresa .
 
Nytt datum kommer !
Pris : 250:- inkl. Go fika
Plats : Brukslokalen i Strömsbergs bruk .


Vi kommer att börja kvällen med en kort "uppkoppling"och sedan blir det en guidad meditation som tar dig tillbaka till något av dina tidigare liv . Sedan en kort paus och kvällen avslutas med en ljudhealing  då du får integrera den första meditationens händelser eller kanske besöka ett nytt liv ...allt blir precis som det ska för just DIG ! Jag kommer då att använda mig av trumman , klangskålar och mina andra magiska instrument .

Mycket händer i energin runt omkring oss nu och vi kan behöva stilla oss och komma närmare oss själva och vårt inre . Finns också många minnen från tidigare liv som skall läkas och denna kväll får du möjlighet att träffa dig själv i tidigare liv och därmed kunna " läka " gamla " sår " 

Anmälan via mejl till ceciliarosenmane@gmail.com eller sms 073-3181861 dit du också kan swicha avgiften .
Begränsat antal platser !
Ta med egen matta att ligga på och gärna också filt och kudde så du ligger bekvämt och ombonat ! 
Hoppas vi ses ♥ med Värme Cecilia

ROSENMÅNES MÅLARWORKSHOP 
"Måla fritt från hjärta
Nytt datum kommer .

Pris : 1 333:- allt material , lunch och fika ingår 
Välkommen på en magisk dag då du får måla och meditera allt utifrån ditt hjärtas önskan . 
Det är Jag Cecilia leder workshopen och jag kommer att dela med mig av lite tips och trix för ditt skapande . Du kommer också att få ta del av Kärleksfull healing hela dagen så ditt sinne slappnar av och du får tillgång till din egen inre skapandeförmåga <3 
Mellan målarstunderna kommer vi att meditera för att du skall landa i dig själv och släppa ditt kontrollbehov och din prestation . 
Det kommer bli en dag full av Kärlek och Glädje plus en massa magi och Jag lovar dig att du kommer att åka hem med minst två vackra konstverk förmodligen fler .
Allt material ingår ( dukar , färg , pensar , glitterlim m.m ) och du får också ta både färg och penslar med dig hem för att du enkelt ska kunna fortsätta ditt skapande hemmavid . 

Minst 6 deltagare för att dagen skall bli av. 
Anmälningsavgift 300:- betalas ej tillbaka vid avhopp.
Betala till swich 123 557 3498  och anmäl dig också via mejl : ceciliarosenmane@gmail.com 
Varmt Välkommen <3 

TRUM & HEALINGKURS/RETREAT 
Lör - Sön , Beräknas i början på 2021 
Pris : 2 800:- inkl. hemlagad veg. mat och fika 


Varmt Välkommen till en helg då du kommer at få djupdyka in i trummans magi . 
Jag kommer att dela med mig av mina bästa knep och du kommer att få ta del av både trumresor och healing . Du får också öva själv att trumma i grupp och enskilt då vi går lite djupare in i hur du kan använda trumman för healing och meditation . Så du kommer både att få ge och ta emot trumhealing . 
Har du ingen egen trumma finns det att låna eller köpa .

Helgen kommer att vara retreatliknande då du också få tid att landa i dig själv och komma närmare ditt hjärta och ditt Högre Jag med hjälp av trummans vibration . Du kommer att få njuta av god hemlagad veg. mat som lyfter både kropp och själ . 
Kursen håller på 10.00 - 17.00 båda dagarna. 
Vill du sova över så går det också bra , då tillkommer 500:- för övernattning ,  middag lördagkväll och frukost söndagmorgon . Du har också möjlighet att komma redan fredagkväll utan extra kostnad men då får du ta med dig egen frukost . 
Anmälan till ceciliarosenmane@gmail.com senast 30 sept. Anmälningsavgift 500:- betalas ej tillbaka vid avhopp , förutom om du har läkarintyg . 
Du kan betala till swich 123 557 3498 eller via bankgiro 227-7390 .
Begränsat antal platser .
Hoppas Vi ses ! 
med Värme Cecilia 
 

Välkommen på en magisk tredagars Målarkurs/ Retreat där allt kan hända ...där kroppen får stillhet och ro så själen kan "leva" fullt ut .

Detta retreat återkommer nästa sommar .
Pris : 3 800:- inkl. material och veg. hemlagad mat " all inclusive "

Tre lunch , Två middag plus fika .
Målarmaterial som du också får ta med dig hem så du kan fortsätta måla hemma ! Färg , penslar , dukar , glitterlim m.m

Kursen kommer att vara i vår lada då platsen där är perfekt att måla på ...och själva stället ligger på landet i norra Uppland , med Dalälven ett stenkast bort ...Dessa tre dagar kommer att tillbringas i enkelhet i närhet till naturens läkande energi .

Vi kommer att måla fritt och intuitivt och för att vi ska nå dit och kunna skapa utan prestation och krav så kommer vi att varva skapandet med meditation , healing , trumresor ,andning och lite annat fint som får kroppen att slappna och sinnet stilla sig så själen kan måla fritt helt utan krav .
Passar dig som inte har målat förut men också dig som har målat tidigare och är sugen på nåt nytt .

Du kommer också att få skapa Din egen personliga själstavla som jag kommer att tolka till dig och också hjälpa dig med att tolka den själv med hjälp av färg och form .

Dagarna kommer att pågå från morgon till kväll men du kommer också att få egen tid då du själv kan vara i din egen "sfär" .....kanske är du sugen på att bada i Älven som ligger precis över vägen ? eller ta en stilla promenad ....eller så föredrar du att ligga i gräset och titta på molnen för att hämta inspiration till nästa tavla. Eller läsa en bok och lyssna på musik ...

Vi kommer också ha kvällsaktiviteter för den som önskar ...trumresa och samtal vid elden .... healingseans eller något annat spännande .

Någon av dagarna kommer också att vara helt i tystnad för att sinnet skall få vila från alla intryck ...det enda du hör är fåglarnas kvitter och träden som susar .....

Maten som serveras är hemlagad och vegetarisk allt för att också kroppen skall få allt det bästa .
Vill du ta med egen mat så funkar det också , då drar jag bort 500:-
Kylskåp , vattenkokare och micro ingår .

Du har också möjlighet att övernatta om du har långt att åka !
Pris :
Delat dubbelrum : 600:-inkl. frukost ( finns två rum , först till kvarn )
Husvagn fyrbädd : 400:- inkl. frukost
Eget tält eller boende på golvet i kurslokalen : GRATIS vill du ha frukost tillkommer 200:-

Vem är då Cecilia .... Ja det finns mycket att berätta om mig men jag väljer bara några meningar ....Jag är Spirituell konstnär och healer ...har "arbetat" med detta i mer än 15 år och som konstnär målar jag kanaliserat och intuitivt ...både inifrån mig själv men också med hjälp av mina guider och hjälpare . Jag är en enkel människa som har valt att leva mitt liv utifrån mitt hjärtas önskan så mycket det går . Är omtyckt som kursledare då jag inte krånglar till det så mycket och jag har nära till skratt och bus . Föredrar att lära ut mest praktiskt och är inte så mycket för att lära ut genom text och läsande .
Jag kommer att dela med mig av mina allra bästa knep när det gäller måleri och jag kommer också att dela med mig av min healing och trumspelande som också är en stor del i mitt liv då jag också lever i den "shamanska" andan .

Du anmäler dig genom att skicka PM , mejl : ceciliarosenmane@gmail.com eller sms 073 -318 18 61
Anmälningsavgiften är 300:- ( återbetalas ej vid avhopp )
Swicha till : 123 557 3498 eller via bankgiro 227-7390 .
Begränsat antal platser , dock minst sex anmälda för att kursen skall bli av .
 

Syster RETREAT  DAG i Hjärtats energi 
Nytt datum kommer  kl. 10.00 - 17.00
Pris 999:- Lunch och fika ingår                                                                             

Jag bjuder då in dig till en underbar dag då du får vara med Dig själv i gemenskap med andra systrar ...Jag Välkomnar Dig Att Vila i Gudinnans famn i naturens skönhet och bara vara i allt som är ....att tillåta dig att fullt ut vara den fantastiska kvinna som är Du <3 

I varandet har du chans att möta Dig själv och Ditt Högre Jag .
Vi samlas i cirkel och Dagen kommer att bestå av olika övningar i lungt tempo då du kan landa i djupet av dig själv ... I ditt hjärta
... Healing... Trumresor ...Ceremonier kommer att utföras....men även tid för vila och kontemplation 

Jag bjuder då in dig till en underbar dag då du får vara med Dig själv i gemenskap med andra kvinnor ...Jag Välkomnar Dig Att Vila i Gudinnans famn i naturens skönhet och bara vara i allt som är ....att tillåta dig att fullt ut vara den fantastiska kvinna som är Du <3 

OBS! Endast för kvinnor .

Anmälningsavgift 300:- , begränsat antal platser ! 
Så Välkommen med din anmälan till ceciliarosenmane@gmail.com eller sms 073-318 18 61 , dir du också kan swicha betalningen .


Minst 6 deltagare krävs för att dagen skall bli av ! 
Hoppas Vi ses <3 med Kärlek Cecilia