Kurser

Anmälan krävs till samtliga kurser och temakvällar !
 ceciliarosenmane@gmail.com 
eller sms  073- 318 1861


Alla kurser / workshops och temakvällar har fokus på Att du skall komma närmare Dig själv och Öppna ditt hjärta ännu mer och också  "våga" följa Ditt hjärtas önskan och Din själs vägledning . 
Allt sker NU och allt sker i Kärlek och magin följer vägen där jag vandra i min egen sanning och med hjärtat öppet för att vara den vägvisare som är mitt själsuppdrag i detta livet ! 
Med Kärlek Cecilia 

Jag har ännu ingen lokal för att anordna kurser och temakvällar i Gävle så jag kommer att hyra in mig på olika ställen tills vidare . Just nu är ett par tillfällen klara som Du kan anmäla dig till !
Vill Du som själv ordnar kurser kommer till mig och ordna något ? 
Jag har flera olika alternativ att välja på , se exempel nedanför denna ruta . Eller så kommer du med egna ideer .  
Hör gärna av dig om du är intresserad så ska vi säkert komma överens om någon bra lösning ! 
mejl: ceciliarosenmane@gmail.com 

Hoppas vi ses vare sig du vill komma på något evenmang eller anordna eget ! 
Med Kärlek Cecilia 

Aktivering av ditt åttonde chakra , din egen gyllene stjärna.
Workshop med Cecilia Rosenmåne

25 nov . på Lindras i Hudiksvall 
kl. 10.00-12.30 
Pris : 444:-

För ca. ett år sedan fick jag Mitt eget åttonde chakra aktiverat genom min kanal till de högre dimensionerna och detta var verkligen en stark upplevelse för mig. Sedan dess har jag fått flera budskap från Mitt Högre Jag och mina guider från Stjärnorna att det är dags att aktivera vårt åttonde chakra och att jag är en hjälp i detta ” arbete” .
Vi har ju fler chakran är de sju som vi normalt brukar prata om men det finns många fler och det åttonde chakrat finns en bit ovanför vårt huvud .
Detta chakra ser jag som en gyllene Stjärna som har kontakt med Vårt högre medvetande och med Kristusenergin. Ett chakra som är mycket viktigt i dessa tider av transformation .

Jag har också fått till mig att våra ” vanliga ” chakran inte kommer att arbeta som tidigare när vi kommer högre upp i frekvens och att det åttonde chakrat kommer att spela en viktig roll tillsammans med hjärt och rotchakrat i ” Den nya tiden ”
Och att det åttonde chakrat förbinder vårt Högre medvetande med Moder jord på ett helt nytt sätt .

OBS ! Denna information kommer från Mitt högre Jag och min kanal till de Högre dimensionerna och alltså ingenting bevisat att det är så men jag litar alltid på vad jag får till med efter att ha jobbat på detta vis i snart tjugo år .

Denna workshop kommer att bestå av två healing och frekvens”resor” där jag har ljudets vibration genom mina olika instrument till hjälp . I den första resan kommer jag genom min kanal och "Ditt eget Högre Jag "att aktivera ditt åttonde chakra och i den andra resan får du integrera energin i din fysiska kropp genom vilan i de höga energierna .
Jag är således enbart en kanal för detta " arbete " och det är Din egen själ som aktiverar ditt 8.e chakra med hjälp av energierna som arbetar genom mig .


Så lyssna inåt om Du känner Dig kallad till att få ditt åttonde chakra aktiverat , viktigt är att det känns rätt inuti dig innan du anmäler dig då denna kväll också kommer att vara i en mycket hög energi från början till slut . Du kan även börja känna av energin redan när du anmäler dig .

Hoppas vi ses 
Med kärlek Cecilia 


Begränsat antal platser , minst sex anmälda för att workshopen ska bli av. 
Betalning  via swish 123 557 3498 eller bankgiro 227-7390
 

Lev Livet LevAnde !
Finn dig själv och Din egen inre Källa och våga hoppa ut i det okända !

Kursdag med Cecilia Rosenmåne 
LevAnde coach och Spirituell konstnär . 
 
Nytt datum kommer .


Vem är Du ?
Hur vill du leva Ditt liv ? 
Att leva LevAnde är för mig att leva livet som det är med alla sina upp och nedgångar och "gilla läget" 
Livet är inte alltid på topp och ibland är det stiltje eller blåser storm...för mig är det viktigaste att leva LevAnde ...att leva med Anden och Själen i allt som är och det är oftast i motgångar och i mellanrummen vi växer  som mest och transformationen kan därmed ske genom att vara Vän med Livet  och veta att Livet alltid vill oss väl även om det är tufft . 


Vem är Du längst där inne i dig själv och varför är Du här i detta livet just nu ?
Ja detta har vi väl funderat på många gånger och nu är det dags att ta reda på detta eller hur ?
I tider som är med så mycket turbulent energi och rädsla som cirkulerar i " Det kollektiva " så är det viktigare än någonsin att hitta in till sin egen Källa och leva livet LevAnde  , ty du har alla svar och redskap inom dig själv , det gäller bara att hitta dem !

Under denna dag får du möjlighet att komma ännu närmare dig själv och din egen Källa till visdom , kärlek och kraft . Cecilia håller ett tryggt space under hela dagen så du får möjlighet att till fullo vara HELA DU .
Genom olika övningar i helar vi det som behöver helas och låter kärleken och och kraften expandera i det som är DU . Allt för att du skall komma ännu närmare din egen Källa och din själs längtan .

Cecilia kommer även att dela med sig lite av sin egen livsresa som gör att du kommer att förstå att allt är möjligt bara man vågar tro på att det är det !
Dagen kommer att bestå av kraftfull healing , direktkanaliserade meditationer , trumma , sharing i cirkel m.m
Allt i en trygg och kärleksfull energi som omsluter oss alla .

I stort sett alla aktiviteter kommer att direktkanaliseras för att passa gruppens behov och du kommer som enskild individ att få precis vad du behöver i samklang med oss alla i cirkeln .

Vem är då Cecilia Rosenmåne ?

Följande ord kommer från henne själv .
Jag är en helt vanlig kvinna i den gyllene medelåldern som vandrat " den tuffa" vägen i livet är därigenom har jag skaffat mig många lärdomar på vägen och jag är ytterst ödmjuk inför livets alla lärdomar och alla människor jag möter på min väg .

Mina lärdomar har bestått av svåra sjukdomar så som cancer , psykiskt dåligt mående , ångest , utmattning , tuffa separationer och djup sorg ...jag har varit nere i det mörkaste mörker och tagit mig upp till de ljusaste ljus och alla mina lärdomar har varit mera lärorika än de kurser jag gått genom åren , jag brukar säga att livet , mina guider och Källan är mina lärare .

Jag har vågat " hoppa " ut i det okända och lita på att vingarna bär även om dem är vingklippta . Nu är vingarna hela och jag vandrar LevAnde i skönhet och kärlek på mitt livs stig .
Jag vandrar den shamanska vägen genom hjärtat sedan många år och har arbetat inom " det andliga " i över tjugo år . Jobbar som healer , medium , sprituell konstnär , författare , föreläsare m.m
Brukar kalla mig LevAnde coach då jag har mycket att tillföra till dig så att även Du kan Leva Ditt liv LevAnde . 

Allt jag gör är i samklang med Den Högsta Källan och min egen inre Källa . Humorn liksom alla känslor finns närvarande när jag jobbar . Känner verkligen att jag står med båda fötterna på jorden och kan vara mitt autentiska Jag .

Min senaste transformation då jag har separerat från min Twinflame har verkligen tagit mig till platser jag ej trodde var möjliga och nu bjuder jag in Dig till att hitta dem platserna inom dig själv .

Så vad väntar du på ? Dig själv såklart !
Denna dagen har du chansen att hitta henne eller honom som är DU så följe med på denna " resa" och du kommer att se att allt är möjligt !
Tillsammans skapar vi mirakel .

Hoppas vi ses !
med Kärlek Cecilia 

Varmt Välkommen på en ljudhealing kväll i vibrationerna från mina trummor och andra instrument .
Kvällstid 2 timmar 
Ledare Cecilia Rosenmåne

Kvällen kommer att innehålla två olika meditationer , och vid båda kommer jag att använda mig av ljudets magi i form av trumman , klangskålar och lite andra instrument .
Healingen kommer att vara kraftfull och fylld av ljus hela kvällen ,samt att både dina och era hjälpare och guidier kommer att vara närvarande ( detta vet jag efter att ha anordnat dessa kvällar i många år )
Jag kommer att börja med en direktkanaliserad meditation då du blir guidad djupt in till din inre kärna...ditt hjärtas kärlek därefter blir det en kort paus och kvällen avslutas med en längre healingmeditation då du får landa i dig själv och lugnet inom dig .

På den den längre ljudhealingstunden får du vila till ljudets vibration och bli guidad inifrån dig själv, detta kan ge upphov till nya upplevelser eller egna budskap . Eller bara en djup avslappande stund . Allt blir som det ska just för Dig 
Efter dessa båda meditationer delar vi våra upplevelser ( dem som vill ) och fikar tillsammans . Ty när man har upplevt starka energier är det alltid bra att fylla på den fysiska kroppen med lite ny energi .

....instrumentens vibration kommer att hjälpa dig till en mycket djup avslappning . Ljudet från trumman och klangskålarna går djupt in i dig och hjälper dig att lösa blockeringar och läka " gamla sår " . Du kan under ljudvilan också få egna budskap och upplevelser . Det brukar för dem flesta vara en mycket behaglig upplevelse och man känner sig lite pånyttfödd efteråt .Hoppas vi ses
med Värme Cecilia

 HEALING SEANS 

Välkommen på en Healingseans med budskap från De Högre dimensionerna . 
25 nov . på Lindras i Hudiksvall
kl. 14.00-16.00 
Pris . 333:-Välkommen på en spännande kväll då du får både kraftfull healing och direktkanaliserade budskap från de Högre dimensionerna !
 

Vi samlas i cirkel och du kommer första att få ta del av kraftfull healing och sedan kopplas du upp mot ditt Högre Jag och du kommer att få ta del av direktkanaliserade budskap både till gruppen och förmodligen en del enskilda....

Jag kommer att gå i lätt trans och därefter får deltagarna ställa frågor och det kommer direktkanaliserade svar från "Mitt Högre Jag" och det är också många Änglar , mästare och andra ljusväsen som är redo att ge budskap 
OBS ! budskapen är för ditt Högsta goda här och nu och att det inte kommer borgånga anhöriga utan energier från Andra dimensioner ....
Du kommer också att få dra kort från min egen kortlek Rosenmånes healing och magikort för egna budskap !

Kvällen ansutas med Trumhealing . 

Mycket har hänt med mig den senaste tiden då jag genomgått en kraftfull transformation och min kanal är renad och healingen är starkare än någonsin och fler guider och mästare står vid min sida och vill hjälpa till så jag ser med spänning fram emot denna eftermiddag och önskar dig varmt välkommen om du känner dig kallad att delta !

med Kärlek Cecilia

 

Trumkväll/workshop 
" Kom och trumma med mig " 

Ledare : Cecilia Rosenmåne 

Välkommen på en spännande kväll då du både får ta del mitt spelande och spela själv på trumma ! 
ca. 3 timmar 


Kvällen börjar med en öppnande Healingtrumresa då jag delvis guidar dig sedan får du "resa" ensam till Ditt eget inre landskap .
Därefter kommer vi tillsammans spela på egen trumma eller så kan du låna av mig .

Jag spelar inutuitivt och då liksom spelar mina händer av sig själv , det är själen som styr  ... Precis så kommer vi att spela denna kväll , vi kommer låta hjärtat och intuition leda oss mot trummans ljudande vackra vibration och blir allt ETT och vi kan känna den vackra samhörigheten som blir när vi alla i ljuv harmoni bildar en vacker orkester .
Jag kommer att dela med mig av goda råd för ditt eget trummande . 
En mycket fin kväll att också fira Dig själv och Ditt eget varande i allt som är.
Trummans ljud kommer att leda dig hem ....Hem till Dig själv och ditt eget Ljus <3 
Så Varmt Välkommen till en kväll i trummans vibration i gemenskap med Dig själv och andra .
Ta med något att sitta och ligga på så du sitter/ligger bekvämt , gärna också filt och kudde . 

 

REIKI KURS på alla nivåer med " Extra allt " 
på Cecilias vis .
Då ingår fika , diplom och kompendium .
Lärare : Cecilia Rosenmåne
Reiki master teacher .