Om mig

Jag heter Cecilia Rosenmåne och det är Jag som driver denna hemsida . 

Och vem är då Cecilia ?Jag är en helt vanlig eller mycket "ovanlig" (vad är vanlig eller ovanlig ?  :)  kvinna i den gyllene medelåldern som vandrat " den tuffa" vägen i livet och därigenom har jag skaffat mig många lärdomar på vägen och jag är ytterst ödmjuk inför livets alla lärdomar och alla människor jag mött och möter på min väg .

Mina lärdomar har bestått av svåra sjukdomar så som cancer , psykiskt dåligt mående , ångest , utmattning , tuffa separationer och djup sorg ...jag har varit nere i det mörkaste mörker och tagit mig upp till de ljusaste ljus och alla mina lärdomar har varit mera lärorika än de kurser jag gått genom åren , jag brukar säga att livet , mina guider och Källan är mina lärare .

Jag har vågat " hoppa " ut i det okända och lita på att vingarna bär även om dem är vingklippta . Nu är vingarna hela och jag vandrar i skönhet och kärlek på mitt livs stig .
Jag vandrar den shamanska vägen genom hjärtat sedan många år och har arbetat inom " det andliga " i över tjugo år . Jobbar som healer , medium , sprituell konstnär , författare , föreläsare m.m
Allt jag gör är i samklang med Den Högsta Källan och min egen inre Källa . Humorn liksom alla känslor finns närvarande när jag jobbar . Känner verkligen att jag står med båda fötterna på jorden och kan vara mitt autentiska Jag .

Känner även att jag har  mycket stor livserfarenhet , både inom det andliga och genom min egen väg .
Min kanal är klar och ren , hjärtat är öppet för mig , för dig och för livet och dess olka äventyr .

Min erfarenhet iav att arbeta nom det "andliga" består av många olika kurser , retreats genom åren så som t.ex målarkurser , healing , gudinnekurser , hitta Din egen mästare , retreats med flera kända aktörer som t.ex Grand mother Margeret , en av de 13 grandmothers ...och mycket mycket mer ...
Har även målat över 200 trummor genom åren ....
Givit ut en egen orakelkortlek som har sålt över 800 ex i Sverige och världen ....

Min senaste transformation har verkligen tagit mig till platser jag ej trodde var möjliga och nu bjuder jag in Dig till att hitta dem platserna inom dig själv .
Så därav kommer alla evenemang och behandlingar hädanefter gå ut på att Du skall hitta Dig själv och Din egen storhet och magi. 

Ska jag ge mig själv någon slags " Jobbtitel " så får det bli 
LevAnde Coach då jag har stor erfarenhet av Livet och nu Lever livet LevAnde med både Livet och Anden ständigt närvarande i var stund . 
Kallar mig även för Spirituell konstnär då allt jag målar är i Uppkopplat tillstånd .

Min firma heter Rosenmåne Healing & Art istället som tidigare Mehedeby kursgård . Och jag heter också numera Rosenmåne istället för Almlöf ...Jag har så mycket att berätta men det får inte plats på denna sida ...


mejl : ceciliarosenmane@gmail.com
Vill du följa mig och min "cancer resa" och lite annat med förstås så har jag en blogg där där du kan följa mig .www.rosenstjerna.blogg.se ...kika gärna in där om du vill :) 

                                                                                                                                                                med Kärlek Cecilia

ROSENMÅNES HEALING & MAGIKORT


För ca. fyra år sedan fick jag ett budskap om att jag skulle göra en kortlek av en del av min konst och denna kortlek skulle innehålla 33 kort med en mycket speciell energi och vara laddade med healing . Ett kanaliserat budskap skulle också finnas till varje tavla.

Jag lyssnade på budskapet och nu är kortleken äntligen här . 
Födelsen av denna kortlek har varit ett fantastiskt men också mödosamt arbete som tagit den tid den behövde då jag också har varit inne i en stor transformation under dessa år ...för två år sedan hade jag cancer och nu står jag här med min egen skapade kortlek . Jag är så Tacksam för livet och dess gåvor ....Livet är ett Mirakel och det Jag som är Miraklet ...så även Du 
Orakelkortleken innehåller 33 kort och en liten bok med budskap till varje kort  och Allt ligger förpackat i en fin kartong :) Priset är 333:- 
Du kan beställa via min webshop. 

Mehedeby kursgård där jag tidigare
drev min verksamhet !