Kanaliserad Konst

All min konst är kanaliserad från Mitt Högre Jag och har även en del " hjälpare " från Andra sidan . När jag målar är det inte Cecilia som målar utan jag håller bara i penslarna och låter mig guidas till de färger , motiv och energi som skall målas ...det vete tusan hur det går till men funkar gör det allafall ...Har målat på detta vis i över 18 år och hittills så har det alltid blivir klockrent för varje enskild människa som beställt en målning av mig ! 
Är otroligt Tacksam för min magiska gåva ! 
Cecilia 

NYHET !
YONIverse ....Yonitavlor ! 

Detta projekt har grott mycket länge i min själ och väntat på rätt tillfälle att födas fram och nu är det äntligen dags ....
Jag behövde läka mig själv och göra min egen " yoniresa " innan jag kunde börja måla dessa tavlor och nu föds dem ur djupet av min själ och med hjälp av mitt Högre Jag och min egen Yonikontakt ! 
Yoni är ett namn för Vagina och på Sanskrit betyder det : Sacred Portal .


Och så är det verkligen för mig och detta är såklart min egen personliga tolkning , du kan läsa mer om du söker på Yoni ! 
För mig står Yonin för feminin och gudinnerlig kraft och styrka . Magin är ständigt närvarande och när vi har fullständig och ren kontakt med vår egen Yoni kan vi skapa mirakel på hög nivå . Kära medvandrare Du kvinna som läser detta ...Nu är det dags att ta tillbaka din egen Power och leva i närhet med Hela dig och hedra Din Yoni för den fantastiska kraftkälla hon är ...Nu är det dags att läka de gamla såren som uppkommit i flera liv ...vi läker generationer tillbaka och också framåt när vi läker våra egna sår ...och såren kan vara djupa och många eftersom de flesta av oss levt många liv här på jorden . 
En Yonitavla skapat av mig innehåller en magisk och helande energi och
också dolda nycklar och symboler för att du skall komma ännu närmare din egen Yoni . 
Vill Du ha din egen Yoni på ditt altare eller på väggen som påminnelse vilken gåva du bär i din Yoni ? 
Du kan köpa en som jag redan målat eller beställa din egen personliga Yonitavla , då tonar jag in mig på din energi och färg och målar det som kommer till mig ...det målas också in healing och magi speciellt för dig ! 
Jag målar på en rund duk då detta känns som en evig spiralenergi utan början och utan slut och utan hårda kanter , storlek 40 cm i diameter och jag målar med akrylfärg och ibland även lite glitter ..för din Yoni är ju likt en
glittrande skatt att hämta kunskap ur . 
Pris : NYHETSPRIS gäller hela mars ! 
Färdig Yonitavla Nyhetspris : 3 333:- ord.pris 4 444:- 
Personlig Yonitavla Nyhetspris 4 444:- ord.pris 5 555:- och då får du också en kanaliserat budskap till din tavla . 

Du kan också få beställa en Yonitrumma ! Getskinn 50 cm , trumpinne ingår 
Pris : 
Färdig trumma :  6 666:- 
Personlig trumma målad i ceremoni med ett längre budskap : 8 888:-

Beställ via webshopen eller skicka ett mejl till : ceciliarosenmane@gmail.com
 


 

NYHET ! 
Dragon magic ! 


Drakarna står oss mycket nära sedan en till tillbaka och dem kommer närmare och närmare vår själ och vill hjälpa till med vår utveckling , både personligt och i det Stora . Vi har alla en personlig Drake som vill följa med oss på vägen ! 
Jag skapar drakar som kommer till mig och vill bli målade , drakarna bär på mycket kraft och magi och vill som
sagt gärna hjälpa oss och stötta oss i allt som vi går igenom . 
Själv har jag en Elddrake som följt med mig i många år och jag är så Tacksam för " henne " ! 

Vill du ha din egen drake målad på en tavla eller trumma ? 
Pris : NYHETSPRIS gäller hela mars 
Färdig draktavla : Nyhetspris : 3 333:- ordpris 4 444:- 
Personlig draktavla : Nyhetspris : 4 444:- ord.pris 5 555:- , då ingår också ett kanaliserat budskap . 

Färdig draktrumma : 6 666:- 
Personlig draktrumma målad i ceremoni med ett längre tillhörande kanaliserat budskap :
8 888:- 

Beställ via webshopen eller skicka ett mejl till : ceciliarosenmane@gmail.com
 

 PERSONLIG SJÄLSTAVLA

 Jag ( Cecilia ) målar intuitivt uppkopplad mot Mitt Högre Jag och Källan till allt som Är <3  både färg , form och budskap kommer till mig via mina och dina guider! När jag målar kommer även healing & energi in i tavlan så när du sedan tittar på den så får du just den healing som du behöver...Har nu målat en hel del tavlor och de som beställt är så nöjd.  

 ...tavlorna innehåller ännu mer healing energi än tidigare då mitt måleri har blivit ännu mera kraftfullt efter min transformation det senaste åren. 


  ♥ Läs kundberättelser under referenser !
Varje tavla är unik och blir precis rätt för den som beställt tavlan!

Om du vill så kan du beställa ett extra budskap till din tavla , då "läser " jag först av din tavla , jag kan se på färg , form m.m vem Du är i djupet av din själ ..sedan ber jag om ett kanaliserat budskap till dig , då får du goda råd av dina hjälpare på andra sidan och slutligen drar jag ett Änglakort tiill dig och skriver ner betydelsen av detta !

 

Jag målar med akryl på duk.
Mått: 30 x 40 cm 
Pris: Just nu : 2 333:-
ord.pris 3333:-

 Pris med budskaJust nu : 2 777:' rd p:  3 777:-

då får du med ett extra kanaliserat budskap just för dig skrivet på papper ,
ca. två - tre ark i  A 4 storlek !

 

Om du vill beställa en tavla skickar du mejl till mig på ceciliarosenmane@gmail.com eller på kontaktrutan på startsidan , det jag behöver veta är vad du heter och var du bor så jag vet vart jag ska skicka din tavla  ..går också bra att beställa till andra ...en perfekt och personlig present 

 

Just nu är det många som beställer målningar av mig , både dessa och trummor så det är en väntetid
på ca. 2-3 månader!

REFERENSER

Referens av Pehr Trollsveden , medium känd från TV !

Wow va häftig denna upplevelse
Den här fina själstavlan har Cecilia Almlöf målat till mig , fick även med ett kanaliserat budskap som var klockrent !
Tavlan är helt fantastisk och det känns att den är målad från hjärtat och den är liksom bara Jag !
Är jättenöjd med båda tavla och budskap ! Kan varmt rekommendera dessa tavlor
 Pehr Trollsveden

Referenser

Tack för allt det fina och en otroligt vacker tavla! 

Stenar har jag varit fascinerad av sedan barn. Det kanske alla barn är men inte på det viset. Det är fortfarande vackra även om jag nu även kommit in lite på kristaller. Men vanliga stenar har otroligt vackra mönster, bara man tittar lite extra!
 
Indianer, ja jag också fascinerats av och känner att jag har rötter ifrån.
Detsamma gäller örter och ett intresse av vad man kan göra med d
em, framförallt att torka dem!!
Fjädrar har jag samlat på mig en del. Jag dras till dem på något konstigt sätt. 
 
Healingenergi finns och har vuxit sig starkare med tid. Ibland finns det där lite naturligt och har väl inte tänkt mer än att det är just naturligt. Jag vill gärna få sprida lite fin energi och hjälp till andra men vet inte riktigt hur ännu!  min själ känner en väldigt stor och stark längtan att få göra gott i form av annat arbete med. 
 
Healing, denna fina gåva hade även min far, min fars morbror, min farmor och kanske även fler i min omgivning men dessa vet jag hade lite mer ”ovanliga” förmågor/gåvor från vänligt sinnade, högre väsen! 
 
Sedan trollsländor, de har också funnits vid min sida en längre tid! De är otroligt vackra och även lite ”mystiska” mystik!

 
Naturen, ja den är oerhört viktig för mig. Där hittar jag mitt lugn och har funnits där med färg och form när jag varit nere! Jag ställer mig ofta sist i ledet och min självkänsla har inte alltid varit den bästa! Så detta behövda jag få höra och få en liten ”spark i baken”!
 
Skriva, ja det är också något jag tycker om att göra och skulle gärna vilja skriva ett eget utbildningskompendium eller skrivelse för att bidra till att någon annan skulle kunna få må lite bättre. 
 
Så vad säger man!? Helt otroligt hur du kan pricka in så mycket utan att aldrig träffat mig!!
 
Tack finaste Cecilia för både en ovärderlig trumma och tavla!
Tack för dina otroligt fina budskap till dem! 
Massa kramar, ljus, värme, kärlek och glädje önskar jag dig!
Eva Andersson .

Idag hämtade jag ut min Själstavla du målat Cecilia Almlöf
Så fantastiskt vacker !!! Jag storgrät och blev väldigt berörd.
Inga ord kan beskriva det jag upplevde.När jag sedan läste budskapet du fått till dig...grät jag ännu mer så vackert och såååå sant.Tacksamhet sköljer över mitt hjärta och själ.
Tack finaste Själasyster
NAMASTE


Hej Cecilia,
Tusen tack för den vackra tavlan. Jag blev helt rörd när jag tog upp och såg den, tårarna rann ner för mina kinder när jag läste allt det vackra som kommit fram. Känns overkligt men jag är oerhört tacksam för detta budskap. Mycket kände jag igen, mina drömmar om framtiden, det som finns i mina tankar nu.. och som jag har svårt att tro att de kan bli verkliga. Genom din skrift kom det så nära mig att det gav mig en styrka .. att det måste vara jag.. min själ... som talar.  Budskapet som du fått fram kommer att hjälpa mig i min tro på mig själv, det känner jag. 

Jag tackar dig av hela mitt hjärta. Jag är oerhört glad för både tavlan och budskapet jag fick. Det är fantastiskt och det är med din hjälp Cecilia.. , tack !

Jag hoppas innerligt att vi ses en dag. Hoppas jag kan få ihop det och komma upp till dig på någon kurs eller temadag någon gång..
Med varmaste, hjärtligaste hälsningar
Inger

Kan verkligen rekommendera, de är så själfulla och med så goda, rena vibrationer, inte något nerkluddat hastverk..Cecilia målar verkligen från hjärtat och med sin själ och sina guider! ( Jag är ju själv så medial så jag känner in alls...och skulle aldrig rekommendera något om det inte var absolut ÄKTA!)

Hej Cecilia och tack för den kanal som du besitter !
Transformation, jaaa. Andlig utveckling, jaaa. Kanal mellan Universum och Jorden, stort och nytt men det händer mycket på olika plan hela tiden just nu känns det som och jag förstår inte riktigt än. Violetta flamman finns för dig och hjälper till, jaaa. Kärlek, ljus och glädje, jaaa. Större och starkare och på ett annat plan än jag tidigare förstått. Naturen , jaaa !

Så kommer vi till ett nytt avsnitt, själva målningen. Den violetta färgen och den rödlila färgen är färger jag upplevt jättelänge, precis i de färger du målat. Den silvriga färgen längst upp ser jag allt oftare, men bara som en liten prick - men den ger mig en djupkänsla när jag ser den. Tavlan hänger i min hall under en klocka. Kommer att se den varje dag och den kommer att säga mig olika saker känns det som. Otrolig kraft i den både i färger och form.
Jag är i kärlek, av kärlek och med kärlek när jag från hjärtat säger tack !
Lotta

En tavla som present och detta är ord från den som beställt tavlan och reaktionen när han öppnar paketet ...
Hej!
Tänkte berätta att det var en mycket rörd man som fick den fina tavlan och meddelandet ♥ !
Jag tyckte att det var häftigt när han öppnade paketet för direkt när han tittade på tavlan så kände jag hur hjärtat vart vidöppet, likaså kronschackrat och fotsulorna. Det bara strömmade igenom energi!
Han sa att "oj, det känns som att hjärtat blev så stort nu, känns som att det..finns hur mycket plats som helst där inne". :) Tänkte att jag skulle dela med mig av det! Han tyckte också att det passade in mycket på honom och var nästan för träffande :)
! Så, tack Cecilia för att du delar med dig av din fantastiska gåva att måla dessa tavlor ♥ ! Kram ♥
" Maria"