Florida Water 118ml

Pris:
110 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1720694
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Florida Water 118 ml

Rening: Ta en liten mängd i handen och stryk runt kroppen. Gärna också över håret och kläderna. Perfekt att använda innan meditation eller ceremoni.

Används som spray, dess uppfriskande citrus arom och lugnande egenskaper hjälper till att rensa sinnet och stödja känslor.
Florida vatten har använts i århundraden för att rensa tunga, stillastående energi i ett rum och släpp negativa laddningar.
Florida Vatten är bra att spraya omkring dig innan du lämnar ditt hem för att stärka och stödja ditt område ute i världen och renar dig när han återvände för att hålla utanför negativ energi från att komma inne med dig.
Florida Vatten ger en kraftfull energi för att stödja dina böner och din hålla din förändrar och heliga föremål stark och tydlig. Använd som en spray för rengöring och skydd under dina välsignelser och ritualer eller behålla en del i en helig skål i den speciella plats i ditt hem.
Floridavatten är uppskattad för sin renenade effekt, välsignelse och skyddande egenskaper. Används i alla typer av andliga ceremonier inom den Inka Shamanska traditionen.