Distanshealing + Kanaliserad vägledning

Pris:
1 111 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2176575
Antal:
Finns i lager
Distanshealing + Kanaliserad Vägledning 
Pris : 1 111:-
Kontakta mig via mejl för att komma överens om tid och ev frågor vid vägledningen . 

Distanshealing från Den Högsta Källan !

 
Mitt Högre Jag kontaktar Ditt Högre Jag och detta skapar en kanal för den allra vackraste Healing från De Högre dimensionerna .  En mycket kraftfull healing med höga frekvenser omsluten av en skön och varm känsla ..Du får " bada" i ett hav av Kärlek och Ljus en stund i ditt eget place hemmavid . 

45 min varar själva healingstunden men healingen fortsätter att verka upp till flera dygn efteråt . 
Den hjälper även till att rensa ut sådant som du inte längre behöver ha i din kropp i form av blockeringar , negativa energier m.m Allt för att Du skall stå stadigt i Ditt eget ljus och Din kraftkälla av Kärlek . 

Kanaliserad Väglednig från Den Högsta Källan ! 

Min Högre Jag kontaktar Ditt Högre Jag och Ditt andliga team . Och i denna vackra energi ber jag om ett budskap till dig för Ditt Högsta goda här och nu . Skriver ner allt som kommer och jag tar även hjälp av min magiska kortlek " Rosenmånes healing & magikortlek " Allt för att du skall få ett så omfattande budskap som möjligt .
Du har också möjlighet att ställa upp till tre frågor i förväg om du önskar .
Mejlar sedan budskapet till dig , det brukar bli ca. 3-5 A4 sidor . Budskapet innehåller även healing som är riktad till Dig här och nu . Denna healing " jobbar" med dig genom skriften när du läser budskapet så det är fint att läsa budskapet flera gånger och gärna ha det på ditt altare eller på någon annan plats där du ser det ofta .