Rosenmånes Healing & Magikort

Pris:
288 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1783534
Typ:
Rosenmånes Healing och magikort på svenska
Antal:
Finns i lager
ROSENMÅNES HEALING OCH MAGIKORTLEK
JULERBJUDADE !!!
Kortlek plus två böcker med budskap , en på svenska och en på engelska 
Pris NU: 288:-

Innehåller 33 kort , alla med olika budskap och energi !
Och ett vägledningshäfte där du kan läsa ett kanaliserat budskap till varje kort samt få lite goda råg om hur du kan använda korten .

Korten innehåller också "dolda" symboler och nycklar för din andliga uteckling allt för att du skall komma ännu närmare din egen Källa . Det står endast ett nr på kortet och alltså ingen text , allt för att du själv kan tolka in kortet med färg och bild innan du går vidare för att läsa i vägledningshäftet , ty Din egen Källa har alltid de bästa svaren och står det en text på kortet så går du automatiskt upp i din tanke och och då försvinner din intutition .
Energin och magin i denna kortlek känns mer högaktuell är någonsin då många av oss går igenom stora förändringar och transformationer just nu och du kan då ha stor glädje av denna kortlek och dess fantastiska healing och magiförmåga .

Här kan du läsa lite mer om födelsen av min kortlek .....För ca. fyra år sedan fick jag ett budskap om att jag skulle göra en kortlek av en del av min konst och denna kortlek skulle innehålla 33 kort med en mycket speciell energi och vara laddade med healing . Ett kanaliserat budskap skulle också finnas till varje tavla.

Jag lyssnade på budskapet och nu är kortleken funnits i ca 3 år och har den har blivit otroligt omtyckt av dem som köpt den . 
Ord som ...magisk , fantstisk , passar alla , lättarbetad , full med kärlek , berörande är en del av de ord som jag fått ta del av när jag pratat med kunder ! Har också fått många mejl där människor tackar mig för att jag skapat denna kortlek och jag är så tacksam för detta ! jag visste när jag skapade kortleken att den verkligen skulle bli magisk och nu har jag också fått bekräftlse på det av så många kunder som redan köpt min kortlek .
Den har nu också kommit i nytryck med bättre ask , tjockare bok och kort .
Den finns nu också på engelska ! 
På bilderna ser du ett axplock av mina kort . 

Födelsen av denna kortlek har varit ett fantastiskt men också mödosamt arbete som tagit den tid den behövde då jag också har varit inne i en stor transformation under dessa år ...för fyra år sedan hade jag cancer och nu står jag här med min egen skapade kortlek . Jag är så Tacksam för livet och dess gåvor ....Livet är ett Mirakel och det Jag som är Miraklet ...så även Du <3 så Varmt välkommen att ta del av mitt Mirakel genom att köpa din egen kortlek <3