Yonitavla Personlig med kanaliserat budskap

Pris:
4 444 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2164771
Antal:
Personlig Yonitavla med budskap !
NYHETSPRIS : 4 444:- ord.pris 5 555:- 
Jag tonar in mig på din själ och din yoni och m,ålar därefter som en kanal de färger och den enrgi som kommer till mig !
Det kommer även healing och magi speciellt för dig som målas in i tavlan . 
Därefter tar jag emot ett kanaliserat budskap till dig om din magiska yoni och dess hemliga gåvor m.m 

Pris : 4 444:- inkl budskap 
OBS ! Bilden är bara exempel på hur tavllan kan se ut , då du får din alldeles egna som inte är lik någon annan då  varje Yoni är unik . 

För mig står Yonin för feminin och gudinnerlig kraft och styrka . Magin är ständigt närvarande och när vi har fullständig och ren kontakt med vår egen Yoni kan vi skapa mirakel på hög nivå . Kära medvandrare Du kvinna som läser detta ...Nu är det dags att ta tillbaka din egen Power och leva i närhet med Hela dig och hedra Din Yoni för den fantastiska kraftkälla hon är ...Nu är det dags att läka de gamla såren som uppkommit i flera liv ...vi läker generationer tillbaka och också framåt när vi läker våra egna sår ...och såren kan vara djupa och många eftersom de flesta av oss levt många liv här på jorden . 
En Yonitavla skapat av mig innehåller en magisk och helande energi och också dolda nycklar och symboler för att du skall komma ännu närmare din egen Yoni . 
Vill Du ha din egen Yoni på ditt altare eller på väggen som påminnelse vilken gåva du bär i din Yoni ? 
Du kan köpa en som jag redan målat eller beställa din egen personliga Yonitavla , då tonar jag in mig på din energi och färg och målar det som kommer till mig ...det målas också in healing och magi speciellt för dig ! 
Jag målar på en rund duk då detta känns som en evig spiralenergi utan början och utan slut och utan hårda kanter , storlek 40 cm i diameter och jag målar med akrylfärg och ibland även lite glitter ..för din Yoni är ju likt en glittrande skatt att hämta kunskap ur .