Underbara fredag

Underbara fredag !

Idag öser regnet ner men de gör absolut ingenting ..jag sitter i soffan och myser med Lova och djuren ..dessa ljuvliga kattungar som nu är 6 veckor gamla och de är riktigt busiga nu , far omkring överallt så man får akta sig vart man sätter fötterna ...

och helt plöstlig somnar de mitt i leken precis som små bebisar

 

Idag ska jag och Lova åka på Pippis skattjakt till mamma och pappa , en årlig tradition som vi haft sedan min stora dotter Evelina var liten och hon är 25 år nu ..tiden går ..

Sedan är jag ledig hela helgen ..första och sista gången på mycket länge , de ska bli skönt ..ska bara ha de lungt , kanske gå ut i skogen eller åka till havet ..vi får se vad kroppen och själen vill

 

Önskar er alla en underbar helg med mycket Glädje och Kärlek !

Kommentera gärna: