Stanna upp en stund ...

Ibland är tid för att stanna upp och fundera ...hur är det nu ..vart är jag på väg ..är jag på rätt plats just nu ...?

Vi är oftast på rätt plats i livet men det kan vara svårt att se det när vi aldrig stannar upp och känner efter ..

Just nu är det tid för mig att stanna upp en stund och känna ...känna in i min kropp vad som händer just nu

 

ibland händer saker i det yttre som påverkar oss i det inre ..mer än vad vi kan tro många gånger och då är viktigt att stanna upp och känna in vad kroppen behöver ..så är det för mig just i dag , jag lyssnar på min kropp och den säger , ta en promenad ..andas i den friska luften ..vila med en kopp te oh låt kropp och själ samararbeta ..låt hjärtat fortsätta på den utsatta vägen

 

Att följa sitt hjärta är inte alltid lätt men alltid rätt

ibland när man följer sitt hjärta får det konsekvenser i det yttre som iblan gör att man tvivlar på olka saker och då är tid att stanna upp och lyssna in ....

och då viskar alltid hjärtat ..fortsätt att gå din väg ...

 

så kära vänner ta dig ibland tid att stanna upp och känna

lyssna på vad ditt hjärta viskar till dig just Idag

Kommentera gärna: