Mirakel

Mirakel sker just nu i denna stund ! Tacksam för livet som tagit mig dit jag är idag och som format mig till den människa som är Jag ..

 

När man tillåter sig att vara den man är fullt ut med både ljus och mörker ..när man bara är då kan även mirakel inträffa

När man ger av sig själv och sin egen kärlek utan att kräva något tillbaka då kan mirakel inträffa

När man inte sätter sig över någon annan utan förstår att alla är lika mycket värda och alla har sin egen väg att vandra då kan mirakel inträffa

När man älskar sig själv och sina medvandrare då kan mirakel inträffa

 

Jag har förstått allt detta nu och mirakel har inträffat !!

 

I söndags var jag med om en fantastisk händelse som har fått mig att förstå att mirakel kan inträffa för de var vad som hände ...svårt att förklara det som skedde för jag har knappt förstått det själv men det som hände har gett ringar på vattnet av ljus och kärlek över hela Moder Jord och alla ljus arbetare är har fått ta del av detta ljus och den fantastiska kärlek som detta medför kan ej beskrivas med ord ...

 

Har fått en del tecken på att detta mirakel skulle ske ...

har dragit kort från min nya lek "Jungfru Maria " och fått kortet Mirakel flera gånger ...
på vägen till staden där miraklet skedde  svävade fyra örnar över bilen ...
fyra kattungar har födds härhemma ..två vita och två svarta ..balans ..

har fått vägledning från mina guider på vad som skulle ske

så jag var förberedd på detta mirakel ...

 

 så du kära ljus arbetare om du känner någon skillnad i din kropp och själ så vet du att något har hänt ...mirakel har skett och Du är också medskapare i allt då vi alla hör ihop ..vi är alla från samma Källa

 

är Tacksam i varenda liten del i min kropp

Tacksam för mig

Tacksam för dig

Tacksam för att mirakel kan ske

 

Kärlek till er alla

Cecilia

Kommentera gärna: