I Flödet

Mycket har hänt sedan sist jag skrev ...livet rullar liksom bara på och nu rullar det på med ryslig fart

jobb , barn , andlighet ..allt går i varandra och det är precis som det ska vara för mig

allt bara är och jag bara är...precis som den jag är i mitt hjärta !

 

Det är lugnt inuti och utanpå trots att mycket händer runtomkring mig ...

och vad är det som händer då ...

personligen är det så att Mitt högre jag håler på att intergeras helt och fullt i min fysiksa kropp och detta känns fantastiskt men det tar också mycket på den fysiska kroppen för mig ...mycket utrensningar , dålig sömn och svettningar och detta medför att jag måste ha det lugnt omkring mig ibland och bara vara...

och jag tillåter mig detta utan dåligt samvete ..jag vet att det snart är klart ..men då kommer säkert andra saker in ..vi får väl se vad som händer , spännande är det allafall !

 

jobbmässigt så har vi varit på hälsomässa i Rättvik vilket var helt underbart ...sådan fantastisk mässa med intressanta möten med nya människor

jag hade också en kortare variant av Jungfru Maria grupphealing som blev mycket uppskattad

 

Jag har också varit i Stockholm och givit denna grupphealing , igår faktiskt

det var också en helt underbar kväll

är så Tacksam för denna healing metod som jag har fått till mig i samarbete med Jungfru Maria ..

en kvinna frågade igår om det var "religiöst" och den frågan har jag inte fått tidigare och inte ens tänkt på det ..och det absolut inte religiöst utan andligt och för mig innebär det att jag tror på att något "Högre" hjälper oss och att detta "Högre" också finns i våra egna hjärtan !

 

Du kan läsa mer om min Jungfru Maria heart healing under en egen flik under "behandlingar"

 

Önskar er en underbar dag och tänk på att ibland vara i Ditt Hjärta ..eller alltid om du kan det ..då blir allting så mycket enklare och det blir en total sanning i allt man gör !

med Kärlek Cecilia

Kommentera gärna: