Jag är Jag !

Förundrad över livet sitter jag i soffan och slöar lite ..

har varit i Mora fre -lör och arbetat ..har haft en Jungfru Maria grupphealing och Änglakurs , har mött fantastiska människor och tagit del av deras kärlek , har varit i underbar energi två dagar och jag är så otroligt tacksam för mitt liv och hur jag valt att leva detta liv då jag nu lever i total sanning i mig själv och mot mig själv..jag kan inte längre gå emot mig själv och min egen inre sanning det känns så Stort men ändå så enkelt ...och jag önskar alla människor kommer dit en dag

Att leva i sin egen sanning oavsett vad andra gör med sitt liv och sin sanning

 

Då man vandrar på sitt livs stig enligt sitt hjärtas önskan då blir stigen enkel att vandra !

 

I fredags då jag var färdig med min grupphealing och står och blickar ut över ett underbart vackert Mora med Siljan brevid känner jag sådan total Lycka så det nästan gör ont i hjärtat ...sådan total Lycka över att jag har vågat göra detta ..att leva efter mitt hjärta i sanning

att välja bort och välja till

att vara bara JAG

och jag är så glad att JAG är just JAG !!

 

Önskar dig att du väljer att vara just DU

med Kärlek

Cecilia

Kommentera gärna: