Änglarna finns vid din sida

Undrar varför jag har så svårt att ta mig för att skriva här på min blogg ...jag älskar ju att skriva !!

Men som det är nu så händer det så mycket annat i mitt liv och i mig själv , jag utvecklas ständigt som jag skrev i ett tidigare inlägg , mycket händer på nätterna , drömmar och utrensning som gör mig trött och lite ofokuserad på dagen !

 

Har också mycket funderingar om vad som händer i och utanför oss själva ..

vad känner ni kära läsare ..vad är det som händer i Universum just nu ?

och vad händer med dig ? har du funderat på det ....

 

men jag mår allafall ganska bra i allt som sker ..bara man är i känslan och inte tar bort det som kommer så känns det lättare , ibland kan det förstås vara tufft att hänga med i alla svängar , ena stunden helt på topp för att i nästa bli helt nere i både kropp och humör ..

men huvudsaken är att man förstår att allt är precis som det ska vara ..

 

jag målar en del nu också och då känns allting precis perfekt och de är sååå roligt så ibland känns som jag skulle kunna måla hur länge som helst ..men man måste ju äta och sova också ..

önskar er alla en underbar dag med en tavla som jag precis målat

Tänk på att Änglarna finns vid din sida ...alltid !

 

Kram på er !

Kommentera gärna: