Nya spännade kurser på gång !

Håller precis på att planera kurser och temakvällar för 2013 ...mycket spännande på gång

en hel del nyheter som ploppar upp från mitt inre ..synd bara att tiden inte räcker till för allt man vill göra !

En del av nyheterna är allafall en kursdag " Skapa 2013 efter dina egna önskemål "då vi arbetar med atrraktionslagen för att få det vi önskar i vårt liv just nu , då kommer vi att göra olika meditationer och en eldceremoni för att släppa allt gammalt för att sedan önska in nytt och det gör vi genom att skapa en Visions tavla ...då vi klipper och klistar och för över våra önskningar för detta år och sedan sätter man upp den tavlan på någon plats i hemmet där man ser den varje dag !

 

och detta funkar ...jag vet för jag har själv gjort en sådan tavla i flera år i samband med att ett nytt år kommer och i dessa nya snabba energier har vi ännu lättare att få till oss det vi önskar ...Vad önskar Du dig av detta år ? kanske just du vill komma på denna dag ...26 jan.

nästa nyhet är en Healing kurs fre- sön då du får lära dig reiki healing grund kurs men också lära dig en hel del annat som jag samlat på mig under årens lopp ..t.ex Ängla healing , healing med hjälpa av olika energier m.m

du får också två initieringar ( energiöverföringar ) som hjälper dig att öppna upp din egen healing kanal !

 

efter denna kurs har du en grund att stå på och du kan ge healing till dig , nära och kära , djur och natur ...

Läs mer om dessa och andra kurser under Kurser/ temakvällar

 

Hoppas vi ses !

Cecilia

Kommentera gärna: