Kanaliserat måleri

Att måla är en så underbar sysselsättning ...jag älskar verkligen att måla och trots detta så har jag ibland svårt att ta mig för att göra detta ..vet inte varför !

 

men härom veckan tog jag mig för och tog fram mina målargrejor och då kom denna underbara tavla till , när jag målar flödar det i min kropp av energi och penslarna styrs av någon annan , jag målar s.k kanaliserat , jag får hjälp av "någon" på andra sidan som styr mitt måleri och det är så häftigt , jag har inte en aning om vad det ska bli på duken utan jag tar fram färg och penslar och sen släpper jag all kontroll och låter mig styras och målningen växer fram på duken och resultatet blir för det mesta bra och ibland riktigt bra ..som denna gången !

 

Vill DU prova att måla på detta vis så har jag en kurs som jag kallar intuitivt måleri & meditation då får du lära dig att måla på detta vis ...och JA alla kan måla Jag lovar !!

Ha en fin dag i vintervädret

Kram Cecilia

Kommentera gärna: