Mycket nytt på gång ..

Efter regn kommer solsken ...efter förkylning kommer kreativitet och nya ideer !

Nu brinner det i min kropp av nya saker som ska hända ..sånt som bara liksom kommer från djupet av mitt inre ...från hjärtat ..min egen inre Källa

där finns allt där finns alla svar

 

Just nu formas nya behandlingar och kurser ..alla med Jungfru Marias underbara energi inblandad ..förlåtelse och nåd följer henne ..

Hon "talar" till mig ...Hon manar fram det som ska göras och det är bara att föja med

Maria är ständigt närvarande med sin underbara moderliga energi ..Hon leder mig rätt i mina behandlingar ...Hon guidar mig när jag håller kurser ..jag är så Tacksam och det är så spännande med allt som ska komma fram !

 

En massageolja med blomsterdroppar står just nu och mognar för att användas i en av mina nya behandlingar , "Jungfru Maria healing massage med frekvenshöjande olja "

 

Även en "kurs" har tagit form ..Jungfru Marias heliga nåd ..de blir en dag i fullkomlig stillhet och kärlek då Marias energi är ständigt närvarande och den hjälper dig att komma närmare din egen Källa och finna Kärleken som bor i hjärtat !

 

det är också nya kursledare och andra spännande saker på ingång ..

Storseans med Pehr Trollsveden !

Kristall kurs ..Oneness blessing ..Avancerad trance ..wow säger jag bara !!

 

 

läs mer om nya behandlingar och kurser under respektive flikar !

 

det blir en underbar vår här på gården och vi önskar dig varmt välkomna hit

 

Namaste Cecilia

Kommentera gärna: