Vi regnbågens slut finns en skatt

Jag letar fortfarande efter skatten vid regnbågens slut trots att jag just nu går i motvind !!

Längesen jag skrev...så mycket har hänt sen sist ....så mycket så jag inte förstår det själv nästan ..
vad är de som hänt då ?? undrar ni förstås ...jag brukar ja alltid skriva att allt som sker är meningen och att man ska vara positiv och tacksam ..
Nu har jag verkligen själv fått prova på detta , eller gör fortfarande kan man säga !
Jag har tidigare i livet haft det ganska tufft med depression och ångest ...livet som jag lever nu är så underbart men nu har saker hänt som gjort att jag har fått känna av livet på ett annat sätt igen ...
med smärta både fysisk och psykisk ..

Det började med ont i höger öga för en månad sedan ..har haft detta tidigare och de brukar gå över efter någon dag ...dock ej denna gång ...då ögat blev infekterat och inflammerat med fruktansvärda smärtor som följd och försämrad syn ....mycket finns att skriva men ögat ser ej så bra så jag får skriva mer en annan dag ...
jag försöker vara positiv men ibland kan det vara svårt även för mig ...
mitt i allt detta onda har jag ändå fått god hjälp från Änglar både här på jorden och på Andra sidan ...ni vet vilka ni är ...
Tack från djupet av mitt Hjärta
...jag fortsätter min resa mot regnbågen ..trots motgångar just nu ..

Kommentera gärna: